Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.455
Кратко и јасно, ја имам слушано и порано женава, иако за CNN најверојатно е касно со истите новинари што ја правеа цензурата сега да прават вистинско новинарство.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.952
Поени од реакции
34.311
Лудилото не е лимитирано само во „прогресивниот“ запад, дури во држави во кои западот само од пред релативно краток период има наметнато „демократија“ - дури и таму лудилото е неверојатно очигледно. Работи кои до пред неколку години не можеле да се замислат, сега се реалност. Посебно деца и младина, најлесни се за перење мозок... Како во ебaнaта 1984-та од Орвел. :-/

Украина, секојдневни глетки од пред христијанските храмови. Верниците се спречуваат дури и да влегуваат во храмовите, баш би сакал разбудените да пробаат ова да го направат на запад ама пред џамија не пред црква:

Член од
16 ноември 2020
Мислења
866
Поени од реакции
2.011
Лудилото не е лимитирано само во „прогресивниот“ запад, дури во држави во кои западот само од пред релативно краток период има наметнато „демократија“ - дури и таму лудилото е неверојатно очигледно. Работи кои до пред неколку години не можеле да се замислат, сега се реалност. Посебно деца и младина, најлесни се за перење мозок... Како во ебaнaта 1984-та од Орвел. :-/

Украина, секојдневни глетки од пред христијанските храмови. Верниците се спречуваат дури и да влегуваат во храмовите, баш би сакал разбудените да пробаат ова да го направат на запад ама пред џамија не пред црква:

Искрено ми се гади од овие млади испрани мозоци и баш им треба да ги бомбардираат...нека им jа срамнат целата држава! Се види колку се отишле во аут, да протестираат пред црква и да ги спречуваат луѓето да одат во црква...хххк пу! Треба сите тие да се затворат, а како што гледам таква полициjа не постои да воведе ред, само си стои мирно. Инаку вокерите не веруваат во Бог, туку секоj од нив посебно се смета сам за Бог. Такви изроди или треба да се превоспитаат или во затвор цел живот!

Ќе им доjде краjот еден ден на сите овие подржувачи на таа изродска идеологиjа...само е жално што голема штета веќе успеаа да направат на глобално ниво.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.808
Поени од реакции
42.442
Ова не е ништо чудно за Украина, таму ова одамна застапено и нема врска со педериве, затоа и државата е толку поделена на разно разни основи. Работата е што со пучот у 2014та им дадоа отворени врати на таквите да праат што сакаат и сега осеќаат ко да све им е дозволено.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.952
Поени од реакции
34.311
Ова не е ништо чудно за Украина, таму ова одамна застапено и нема врска со педериве, затоа и државата е толку поделена на разно разни основи. Работата е што со пучот у 2014та им дадоа отворени врати на таквите да праат што сакаат и сега осеќаат ко да све им е дозволено.
Woke или „разбуденоста“ не е ограничена само на ЛГБТП култот, перењето мозоци се одвива на многу начини и со различни методи. Ете јас не сум верник ама ја почитувам и практикува традицијата, ги разбирам вредностите на религијата како бенефит за заедништвото и заедницата. Тоа го разбираат и социјалните инжинери на западните елити, кога работат на уништување на сите традиционални вредности.

Случувањава во Украина се само показател колку може да се забрза тој процес кога нема можност за отпор од мнозинството (нацистите го казнуваат секој обид за отпор).
Автоматски споено мислење:

Во меѓувреме во типична книжара за деца, преку барата:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Кога ќе легализираме геј бракови и посвојување? Како е прогнозата?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.952
Поени од реакции
34.311
Кај тебе како иде терапијата, како си со здравјето Стеф? Уште си на апчиња?

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Едваj чекаш да се омажиш, нели?
Не јас сум само ретардиран. Оженет сум со биолошка жена и немам швалер и имаме редовен секс и квалитет. Таа е богата висока и убава. Не дека не знаат тука....
Инаку имам ајклу 149 и имам докторат и 2 факултети.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.456
Поени од реакции
13.603
Не јас сум само ретардиран. Оженет сум со биолошка жена и немам швалер и имаме редовен секс и квалитет. Таа е богата висока и убава. Не дека не знаат тука....
Инаку имам ајклу 149 и имам докторат и 2 факултети.
И 100% во основно си бил во специјална паралелка

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
И 100% во основно си бил во специјална паралелка
Да ти кажам искрено веќе ми е досадно. Ќе кажеш како стојат работите или некој субјективен став и веднаш ретардиран и педер. И што е поентата? Досадно е ептен е предвидливо.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.455
Не се само феминистките кои се освестија од транс лудилото, туку и на геј поединци веќе му станува јасно.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.779
Донесен е закон кој е стапен на сила, според кој наставниците во училиштата во Македонија не смеат да го прејудицираат полот на ученикот и да му се обраќаат со момче или девојче. Треба со име да му се обраќаат.

they/them

Kajgana Shop

На врв Bottom