Искрено ми се гади од овие млади испрани мозоци и баш им треба да ги бомбардираат...нека им jа срамнат целата држава! Се види колку се отишле во аут, да протестираат пред црква и да ги спречуваат луѓето да одат во црква...хххк пу! Треба сите тие да се затворат, а како што гледам таква полициjа не постои да воведе ред, само си стои мирно. Инаку вокерите не веруваат во Бог, туку секоj од нив посебно се смета сам за Бог. Такви изроди или треба да се превоспитаат или во затвор цел живот!Лудилото не е лимитирано само во „прогресивниот“ запад, дури во држави во кои западот само од пред релативно краток период има наметнато „демократија“ - дури и таму лудилото е неверојатно очигледно. Работи кои до пред неколку години не можеле да се замислат, сега се реалност. Посебно деца и младина, најлесни се за перење мозок... Како во ебaнaта 1984-та од Орвел. :-/
Украина, секојдневни глетки од пред христијанските храмови. Верниците се спречуваат дури и да влегуваат во храмовите, баш би сакал разбудените да пробаат ова да го направат на запад ама пред џамија не пред црква:
Woke или „разбуденоста“ не е ограничена само на ЛГБТП култот, перењето мозоци се одвива на многу начини и со различни методи. Ете јас не сум верник ама ја почитувам и практикува традицијата, ги разбирам вредностите на религијата како бенефит за заедништвото и заедницата. Тоа го разбираат и социјалните инжинери на западните елити, кога работат на уништување на сите традиционални вредности.Ова не е ништо чудно за Украина, таму ова одамна застапено и нема врска со педериве, затоа и државата е толку поделена на разно разни основи. Работата е што со пучот у 2014та им дадоа отворени врати на таквите да праат што сакаат и сега осеќаат ко да све им е дозволено.
А вие сте?легализираме
За Македонија мислам...како и да ќе биде и тука били живи и славели.А вие сте?
Едваj чекаш да се омажиш, нели?Кога ќе легализираме геј бракови и посвојување? Како е прогнозата?
Не јас сум само ретардиран. Оженет сум со биолошка жена и немам швалер и имаме редовен секс и квалитет. Таа е богата висока и убава. Не дека не знаат тука....Едваj чекаш да се омажиш, нели?
И 100% во основно си бил во специјална паралелкаНе јас сум само ретардиран. Оженет сум со биолошка жена и немам швалер и имаме редовен секс и квалитет. Таа е богата висока и убава. Не дека не знаат тука....
Инаку имам ајклу 149 и имам докторат и 2 факултети.
Да ти кажам искрено веќе ми е досадно. Ќе кажеш како стојат работите или некој субјективен став и веднаш ретардиран и педер. И што е поентата? Досадно е ептен е предвидливо.И 100% во основно си бил во специјална паралелка
they/themА вие сте?