Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе, да не имате искуство или познавате некој што има искуство со сервисирање Windows phone ама под гаранција.
Ми откажа камерата на телефонот, не помага ни софт ни хард ресет, а го имам апдејтирано на 8.1, мислите дека ке ми ја прифатат гаранцијата или ќе морам сам да си плаќам?!

Врати го на WP8 и тогаш гаранцијата ти важи, во спротивно мислам не ти ја признаваат.
Инаку за како да се вратиш на WP8 имаш тука инструкции:
http://nokiaviews.com/downgrade-from-wp8-1-to-windows-phone-8-0.html

Некој да забележал проблем со ФБ месинџерот. кога ти стигнува нотификација дека ти пишал некој ако кликнеш ти покажува тоа прозорот за конверзација но разговорот го нема и кога сакаш да пишуваш не можеш, мораш да стиснеш еднаш бацк( назад) па да кликнеш на профилот со кој разговараш и дури тогаш сепојавува конверзацијата како што треба....

доста солиден update на tapatalk посебно ми е допаѓа што ја направиле прозирна иконата .

доста солиден update на tapatalk посебно ми е допаѓа што ја направиле прозирна иконата .
Го немам испробано уште, а вчера го апдејтував... Ај баш ќе ѕирнам сега :)

Него, има ли најава дека Facebook ќе исфрли сопствена апликација? Оваа од Microsoft некако килаво работи (споредено со таа на Android и iOS).

Штом се вика Nokia Software Update from Nokia, тогаш очигледно е само за Nokia :)
Што телефон имаш?

Имав надеж малце, за да не седам без камера уште месец дена. :D
Иначе сеа го инсталкрав новиот тапаталк, многу е подобар за разлика од претходниот кој дури и не го користев од што не беше среден. Уште скинови во темни бои да имаше и за допаѓање мислење да не мораше да се оди во More ќе беше чиста 10ка.
Sent from my GT-I8750 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1401457979][/DOUBLEPOST]Aааа @Аcid, ќе те пријавам нареден пат кај @Acid. Eдитираш мислење без да ме означиш. :icon_lol:
Samsung Ativ S.

Последно уредено:
Малце ми е збунувачки поради тоа шо ги дава наеднаш сите теми и подтеми а не како порано само глсвните теми

Ви имаат крашувано апликации до сега? Кај мене вчера инстаграм и денес фејсбук.
Никад не се десило до сега, what is wrong with WP?!

Ви имаат крашувано апликации до сега? Кај мене вчера инстаграм и денес фејсбук.
Никад не се десило до сега, what is wrong with WP?!

Мене вчера цел телефон ми крашува, пуштив видео и екранот се напраи како кога ке снема програма на телевизија. сите команди ги примаше и звонеше ама екранот таков.

го чекав да се испразни па го ставив наполнач бидејќи не знаев друг начин да го ресетирам.

сега се си е во ред.

Нормално е камера 360 да крашира а другиве не ми се има случено да ми крашираат.

Не ми крашнало ништо до сега на 1020 со WP 8.1... Освен, што 2 пати ми се има десено од glance-от (саатот) да ми се изремети дисплејот на lockscreen-от, ама се средувало веднаш кога ќе го отклучам телефонот.

дали и files апликацијава е нешто налик кортана и работи само на УС подрачје.
Зашто мене не ми ја ни појавува во search, а ако ја инсталирам преку бровсер ми вика дека неможе да биде инсталирана

EDIT: за шведска апликацијата имала друго име, преведено на шведски се снајдов да инсталирам :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom