Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Кратенка за 3г нема кога ќе ја спуштиш завесава на 8.1 а?:( Иначе денес апдејтирав,презадоволен сум,кортана е интересна :D
Њама.:)
Најголем пропуст според мене што го имаат напраено.

Кортана троши дефинитивно најмногу батерија.Одете во Battery Saver и од десно usage,ќе видите што ви троши најмногу батерија.Притиснете на Кортана и исклучете ја да ви стои во позадина.Кај мене откако ја исклучив телефонот троши помалце батерија.

Барам некоја апликација за уредување на слики ама да има и гума во неа. На пример ставаш некој ефект на слика и после со гумата бришеш тоа што не сакаш да биде опфатено со ефектот.
Идеја/препорака некој?

Достапна првата надградба за Windows Phone 8.1, исправа багови и ја подобрува работата на батеријата
http://www.smartportal.mk/softver/operativni-sistemi/dostapna-prvata-nadgradba-za-windows-phone-8-1/
Се надевам дека батеријата ќе држи повеќе зошто после првиот ден одкако го инсталирав 8.1, ми ја изцица батеријата за 5-6 саати.Меѓутоа деновиве 2 дена ми траеше со повремено пуштено wi-fi и 3Г.Ќе ја инсталирам новата надоградба па се надевам на позитивни резултати.Ако може и луѓево на форумов што имаат windows phone да пишат дали имаат подобрување.

Пред малце инсталирав,ќе видиме дали има подобрување на батеријата до утре.

Го инсталирав, но сеуште го имам багот со камерата која што доколку сликаш, снимаш видео, пак сликаш, пак видео снимка и потоа црна слика на екранот на која се гледаат само командите за сликање и снимање (можеби е само на самсунг телефоните така).

Го инсталирав, но сеуште го имам багот со камерата која што доколку сликаш, снимаш видео, пак сликаш, пак видео снимка и потоа црна слика на екранот на која се гледаат само командите за сликање и снимање (можеби е само на самсунг телефоните така).

И мене ми се деси ова пред 2-3 дена, Лумиа 925. Јас пак се уплашив да не е нешто до телефонот.

надграбава треба во phone update да ја барам ??? .... таму не ми дава ништо како да нема апдејти.

Да да и го апдејтував пред месец дена. Сега за ова не ми дава ништо...

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Некое добро програмче за радија преку нет?

Да да и го апдејтував пред месец дена. Сега за ова не ми дава ништо...

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Да не ти е отштиклирано во апликацијата preview for developers провери.

Како сте со вториов апдејт, имате подобра батерија? И дали проблемот со днс еророт е среден?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom