Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Instalirav 8.1 i raboti ok ama nesto me zaebava stor-it, nacin kano då go opravam?
Ili kazete kako ide toa so instalacija preku browser a ne preku store

Sent from my RM-914_eu_sweden_408 using Tapatalk

Instalirav 8.1 i raboti ok ama nesto me zaebava stor-it, nacin kano då go opravam?
Ili kazete kako ide toa so instalacija preku browser a ne preku store

де бре Бажо, значи ојш на http://www.windowsphone.com/en-US/store, и горе ќе се логираш со маил адресата што си на телефонот. И кога ќе најдеш апликацијата што ти треба ќе кликнеш инстал. Кога ќе имаш интернет на телефонот ќе се инсталира сама.

Првите импресии се фантастични. Се што можеше да се спомне како слабост на WP 8 сега го нема.

Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk

Првите импресии се фантастични. Се што можеше да се спомне како слабост на WP 8 сега го нема.

Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
Исклучување на дата и локација на почетно мени со едно стискање. :P
Проѕирност на сите икони на позадина.
На пример овие две требаа, за поедноставување. :)

де бре Бажо, значи ојш на http://www.windowsphone.com/en-US/store, и горе ќе се логираш со маил адресата што си на телефонот. И кога ќе најдеш апликацијата што ти треба ќе кликнеш инстал. Кога ќе имаш интернет на телефонот ќе се инсталира сама.

Emi risto taka i napravi ja ama nejke i ete ses fb primer mi sedi kako attention needed i klik i na nea probuva da ja instalita i javuva nekoja greska a kako zto gledas imam internet na telefonot

Emi risto taka i napravi ja ama nejke i ete ses fb primer mi sedi kako attention needed i klik i na nea probuva da ja instalita i javuva nekoja greska a kako zto gledas imam internet na telefonot

Види дали ти е логиран телефонот со емаилот на Microsoft

Последно уредено:
Пре пре пре пре задоволен.. ова неможев ни да го замислам :P

ај едно прашање се утепав ода барање ама не најдов : како може да ги тргнам да не ми ги покажува сите контакти од фејсбук во phone book (значи не во people) ??? и каде да исклучам секој ден да не ми стигаат нотификации (некои во вид на аларм) за тоа на кој му е роденден од моите пријатели на фејсбук ???

ај едно прашање се утепав ода барање ама не најдов : како може да ги тргнам да не ми ги покажува сите контакти од фејсбук во phone book (значи не во people) ??? и каде да исклучам секој ден да не ми стигаат нотификации (некои во вид на аларм) за тоа на кој му е роденден од моите пријатели на фејсбук ???
Оди во Calendar и settings имаш таму опции за сите нотификации од типот роденден ...

Gmail ко аплилација ич не ми се свиѓа, за нигде е направена. Башка и се плаќа по недела дена. :D
За навигација која апп ја користите?

п.с. Acid нешто го нема да се убаци со некој коментар, пофалба или критика, знам и он имаше WP. :D

Не можам да се поврзам на Икс-Бокс ми вика ерор коде 80154002, вака беше и на 8-цата вака е и сега некое чаре??

Интересни одговори на Кортана за прашањата:
  • Talk dirty.
  • Knock knock.
  • What's the best phone?
    :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom