Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Не ме заебавај.Иначе,има најава нешто со 8.1 апдејтот дека ќе може да се снимаат апликации и на Micro SD Card?
Потврдено доаѓа/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме заебавај.Иначе,има најава нешто со 8.1 апдејтот дека ќе може да се снимаат апликации и на Micro SD Card?
Иначе woooowww колку е добро, јас мислев дека сликата ќе биде само залепена на иконите. Но не...
Ова ке го има на 8.1 или како апликација е достапно?
Значи овие најави се од WPC се очекув на 4.5 инчните па нагоре,да почекамеОва ке го има на 8.1 или како апликација е достапно?
Кај мене ја нема опцијата што ја има кај сликата во вториот цитат.
Едит: Видов дека на 8.1 ке го има, ама да не испадне за џабе цитирањето:
Имам прашано ама пак - да не знаете некоја програма која мери:
1. Колку интернет сообраќај си протрошил.
2. Автоматски да ти мери повици и минути разговор.
3. Автоматски да ти мери СМС.
Немам Нокиа за Дата Сенс, некој програма од маркетот ако има ке ме спасиЗначи овие најави се од WPC се очекув на 4.5 инчните па нагоре,да почекаме
За проверка на интернет сообраќај имаш Data Sense а за повиците и смс мислам дека нема не сум сигурен ако знае некој нека ме исправи
Да почекаме на 8.1Немам Нокиа за Дата Сенс, некој програма од маркетот ако има ке ме спаси![]()
Знам дека е премногу голем,меѓутоа не е нереално,ако Мајкрософт си ја фатиле сериозно работата.Ова требаше да го викаат windows phone 9, сепак остана на 8.1 заради плановите за спојување со windows 9. За името да биде исто. ова е премногу голем апдејт за да биде од 8 на 8.1))).
Утре ќе знаеме се официјално, а на 10 Април ќе го пробаме сите.
Денеска почна а утре завршувааууу енеска било, се си мислев утре е