На фејсбук групата сме префрлени, поактивно е.никаква дискусија за виндоус 10, перформанси, изглед....
Тајни групиНа фејсбук групата сме префрлени, поактивно е.![]()
Не е тајна бе, јавна е.Тајни групи![]()
Незнам кој си.Не е тајна бе, јавна е.
Повелеле.
https://www.facebook.com/groups/712439315502726/781326098614047/?notif_t=group_activity
п.с. твитни сеа дека не сум лош![]()
Јас колку што знам нема таков РОМ а имам видено на Windows да има АндроидМоже некако да се инсталира Windows OS на Android?
Единствено реение ќе ти остане изгледа фактори ресетИам сериозен проблем. Прво ми крашираше ФБ апликацијата, па ја избришав и сеа неможам да ја инсталирам, цело време ми прави Try Again.. Се работи за Lumia 625, некој да има сличен проблем ко мојот или помош како да ја инсталирам?
По се изгледа даЕдинствено реение ќе ти остане изгледа фактори ресет
Ајде па ти лесен проблем, контакти на маил, слики на скај драјв се што треба се логирашп е тука. И онака ќе си го освежиш телефонотПо се изгледа да![]()
Се надевав дека нема да стигнам до фактори ресет али ќе морам, не за нешто ме мрзи.. Викендов ќе го средамАјде па ти лесен проблем, контакти на маил, слики на скај драјв се што треба се логирашп е тука. И онака ќе си го освежиш телефонот![]()
охо и тоа какоMicrosoft Lumia 535 за почетник со windows телефони дали вреди да се купи овој мобилен?