windows live messenger VIRUS

100 Proof

Охриѓанец
Член од
27 јули 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Имат еден вирус IMAGE22 е сеа ак знајт некој како да го исбришит СУПЕР

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
А вие со цел памет прифаќајте го тој фајл што се препраќа по мсн. Логично е дека некој контакт нема да зипува слика за да ви ја прати.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
А вие со цел памет прифаќајте го тој фајл што се препраќа по мсн. Логично е дека некој контакт нема да зипува слика за да ви ја прати.
И сликата да е голема 23КБ и да има текст "Сакаш ли да ги видиш овие слики од мајка ми":pos::pos::pos:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
има и др висрус, заради него го форматирав минатата недела IMAGE1004
и вика дали сакаш да видиш слики од мене од летниот одмор?
пазете деца, користете заштита:pos2:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Седнувам пред некој сат на мсн, и динг-донг еден другар ми праќа фајл Hey! My sister has got this crazy hot pictures of her. She is insane you gotta see them. =) Мизерија. . .

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Седнувам пред некој сат на мсн, и динг-донг еден другар ми праќа фајл Hey! My sister has got this crazy hot pictures of her. She is insane you gotta see them. =) Мизерија. . .
Охоо ова е пред месец дена:)..блокирај ги тие контакти кој ти праќаат такви пораки...и нема да стигне следен пат до тебеto e to

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
toa pocna pred okolu 30-40 dena
na sekoj koj sto ke mu stigne ovoj fail ednostavno ne go prifakajte i dadete mu block na kontaktot i kazete mu na toj prijatel da si go sredi kompjuterot. i jas go imav toj problem mi rekoa deka prakam nekoja glupa slika probav so bitdefender, kaspersky, nod32, nemase nikakvo resenie i ednostavno odluciv format. ako dojdete vo takva situacija do format prethodno probajte da gi izbrisete site podatoci vo kompjuterot koi se povrzani so MSN znaci uninstal proverete gi registry files ednostavno izbrisete go vo detali MSN i ponovo instal ako i toa ne pomogne posledna destinacija e format. e sega za tie sto go nemaat podeleno hard disk-ot na particii neka mu ja mislat za se sto imaat vo komp.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.993
Ехеее и ја го прифатив ова на времето кога не знев после тоа го пратив во една играчница па таму поебав 14 компјутери:bilokojzbot: само не го кликајте коа ке стаса и немате гајле

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И кај мене се појавува ова,секој ден мора некој да ми го прати,ама и да стиснам Accept,се вклучува Бит Дефендерот и не го прифаќа:)

Z

ZeroStyle

Гостин
Леле кој !! Јас таа имејџ нешо ова она ја прифатив(зипувана-ГЛУП) ама одма најде вирус антивирусов и ја избришав...Сеа е се во ред!! Фала на предупредување

Janev

2.856
Поени од реакции
58
тие шо го имате тој вирус на мсн дај му Uninstall... и ако ви стои оште фолдерот во Program Files избришете го.. и инсталирајте го одново мсн, би требало да го немате веќе, еден другар од тренингот направи така и нема веке таков вирус

Kajgana Shop

На врв Bottom