- Член од
- 29 септември 2008
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купив ваква антена ја навртувам на WiFi усб адаптер и сигнал срање ... со антена од 4 dBi (omni) подобар сигнал има!во што е проблемот ?
imam edno prasanje se nadevam deka ke mozete da mi pomognete,znaci imam WI-FI pci karticka za desktop kompjuter,pozadi ima konektor za antena (so navoj od nadvoresna strana od vnatre ima edno kako kurence),dali voopsto mi treba nesto kako antena ili moze da raboti i bez "antena". p.s. so vakov tip na wifi nemam nikakvo iskustvo.blagodaram odnapred![]()
Купив ваква антена ја навртувам на WiFi усб адаптер и сигнал срање ... со антена од 4 dBi (omni) подобар сигнал има!во што е проблемот ?
да не си заинтересиран да ја продадеш таква фалична?
Decki nekoj da ne znae kade moze da se nabavat delovite za sostavuvanje naj cantenna?
Za vo Skopje prasuvam
RP-SMA Male 2.4GHz 16-Unit 25dBi Directional High Gain Antenna for Wi-Fi RouterКупив ваква антена ја навртувам на WiFi усб адаптер и сигнал срање ... со антена од 4 dBi (omni) подобар сигнал има!во што е проблемот ?
Брзината на интернетот е 15мб кога го користам директно преку модем. Кога и рутерот го поврзам во системот брзината паѓа на 4-5 мб зборувам за пц кое ми е поврзано со кабел. Овој проблем ми се појави последните 2 недели
Го ресетирав и одново направив мрежа, работеше еден ден добро и пак се врати на помала брзина. Не знам како без ништо да се промени вака со заебаа работите.Пробај напрај му апдејт на фирмверот на рутерот. Или провери да не си сменил некои опции пред 2 недели.