When you live in Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.533
Поени од реакции
28.520
По социјалниве мрежи се прошири феноменот When you live in Skopje кој рака на срце успеа да ме изнасмее меѓу морето attention whores кои ми ги прават јајцата цитрони со нивните напорни и евтини доскочици трудејќи се да бидат интересни. Концептот е следен, се ставаат gif. слики кои објаснуваат одредени ситуации во Скопје, кои секој ''автентичен'' скопјанец секако ќе ги препознае. Како што гледам од првиот пат кога ја отворив страната, гиф слики уште се апдејтираат. Епа скопјанишча и останати уживајте. Анчо тури ова во мемоарите и хрониките.

http://whenyouliveinskopje.tumblr.com/

хахаххахахахахаахх брао :D уше на СТАРТ се насмеав :D Lets continue scrolling

Се заразив пред некој ден ептен се смешни барем за оние кои ги разбираат :)

О-д-л-и-ч-н-и (y).
Отворив само прва страна, другите си ги чувам за понатаму :D.

Два дена ги следам гифови ама ова со Лазар Темелков. Умрев од смеење. :pos:

воа со југово е врв хахахаха

Одлично!(y) Добро скроени гифови свака част, него сга овој кд га виде доби исто интересну идеју за Куманово, доста интересни случке има а много прост народ. Него ич не се разбирам у овј бизнис сас гифови иначе би одма направија.:D

Кога се враќаш од одмор и гледаш два нови споменика...

hahhaahahahaha

Кога Скопје е најзагаден град у Европа.
images

Следен пат во завод за вработување коа ке чекате само помислете на ова полесно ке ви биде :ROFLMAO:

УСТАВ - ЗАКОН
По социјалниве мрежи се прошири феноменот When you live in Skopje кој рака на срце успеа да ме изнасмее меѓу морето attention whores кои ми ги прават јајцата цитрони со нивните напорни и евтини доскочици трудејќи се да бидат интересни. Концептот е следен, се ставаат gif. слики кои објаснуваат одредени ситуации во Скопје, кои секој ''автентичен'' скопјанец секако ќе ги препознае. Како што гледам од првиот пат кога ја отворив страната, гиф слики уште се апдејтираат. Епа скопјанишча и останати уживајте. Анчо тури ова во мемоарите и хрониките.

http://whenyouliveinskopje.tumblr.com/
болдираното е EPIC :D

Back
На врв Bottom