WC моменти

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
najcesto zbora samata so sebe koga sum vo wc. Nejkam niso da mi preci, poso togas nema da mozam da ja zavrsam mojata zadaca.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Во тие моменти или сум исклучена,или правам некои филмчиња али најчесто зборам на тел.!

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Koa sum u wc, dusevno se prosvetluvam. Tamu gi imam napisano site esei, site domasni, reseno site zadaci po matematika, gi imam procitano site lektiri, site spisanija (i ja si imam polica za spisanija) , gi imam uceno site lekcii, go spremav cel natprevar fizika, se na se, tamu imam pominato znacaen del od mojot zivot.

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
Da be...lele mislev deka samo jas sum takva..:) Od ucenje, domasni, do spisanija, knigi, mabeti po telefon, sms, pa ednas i lap topot go domknav ama moite se bunea:) I ko so mi egolemo ogledaloto nad labavo znam nekat i da si se rasprikazam, raspejam..hahhaah

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Vo wc zimam obicno edno spisanie i dodeka ne go razlisatm i razgledam ubavo ne stanuvam

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
u vece mi fali eden plazma televizor od 30 incha.strategiski pozicioniran red wv sholja za kad praam wv aktivnosti da si pustam televizor malce da pogleam.....

Член од
1 јули 2006
Мислења
86
Поени од реакции
5
...sekoj moment pominat vo wc e prikazna zasebe...koja so nesakam da ja delam so nikoj...:drk:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Обично коа сум у вецко си размислувам онака, заклучувам некои ствари, си се стаам у филм, зборам на тел...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ааа, вецето е посебна просторија за мене... Таму највеќе можам да си се посветам на себеси. Никој не те замара, си праиш што сакаш...
Таму читам, пишувам смс, зборам на телефон, размислувам, решавам проблеми, изнаоѓам начини, добивам идеи, доаѓам до разно разни заклучоци... За мене вецето е храм кај што поминувам посебни моменти...:)

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Ja sum iznenadena,kolku e na arno rabotava, a ja se mislev za lunatik,tamu vo toa "cistiliste" jas procitav cela biblioteka,isfrliv kup fekalii,se procistiv ne samo fizicki, nekogas odam i koga ne mi se odi samo za da se zagledam u edna tocka od plockite i da rozmisluvam ili ne....Razmisluvam da si ja prefrlam vnatre sobata...

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
na wc soljata najcesto pravam muabet so mojata najdobra drugarka koja i ona isto taka e na wc soljata (ama nejzinata).

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
Ретки се стварите шо ме опуштаат како што тоа може една голема длабока нужда, онака ко од душа да ги вадиш, од над дијафрагма(освен добар блоуџоб, чаша вискач со многу лед и Реј Чарлс у позадина). Чувството на конечно отпуштање на добра голема која си ја стискал со саати е скоро оргазмично. заеби ти чакри и шитови, тогаш ја зрачам ко буда(башка си го држам и мешето ко него), станувам едно со шољата. Некад не ми треба ни додатна литература, само се опуштам и почнувам да размислувам за све и свашта. За бреме на утрниската посета на WC ја уствари си го планирам денот и си ги лоадувам сетингзот и фајловите. Него ај доста од мене, добив инспирација за општење со шољата, се надевам дека имам тоалетна хихи

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
А да!! заборавив да спомнам и за внатрешниот мир и блаженство што човек го чувствува кога уште од врата пијан ја циља шољата и ги исфрла литрите пиво од себе. Сепак колку и да е чакра френдли тоа, не се мери со кармичкото задоволство кога газот ви се сплотува со порцеланот при голема....мммммммммм отидов пак у WC

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Во ВЦ имам прочитано еден тон книги :)

Kajgana Shop

На врв Bottom