WASD или стрелки?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.731
Поени од реакции
14.838
Кога сум на тастатура обавезно играм на стрелките, а на лаптопот на WASD, не се игра на стрелки, нема шанси

WASD+MOUSE.Јас бар сите игри така ги играм посебно овие fps што се.

WASD само терсене ми е на стрелки

@llumious лаптоп,десктоп what's the difference pc као pc ако може да се гејма на едниот може и на другиот /:

@llumious лаптоп,десктоп what's the difference pc као pc ако може да се гејма на едниот може и на другиот /:
Како бе ватс д дифренс? На 17 или на 27 инча ли гејмате?

Не, не ми е лаптоп за гејмање, каква сака нека има :))))

Лаптоп као куќиште, плус маус плус обична татстура плус 22ка монитор е исто ко десктоп ПЦ :)
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 17:58 ---
Он топик, најчесто на стрелките пошто сум навикнат од мал така и никогаш не сум сменил, ма да знам и на васд :D

Лаптоп као куќиште, плус маус плус обична татстура плус 22ка монитор е исто ко десктоп ПЦ :)
Е тоа де, тоа и мене ми пречи кај лаптопите, за куќиште ќе купиш и ПЦ, не мора лаптоп, додека го правиш ова.. :)

Како бе ватс д дифренс? На 17 или на 27 инча ли гејмате?
И на таков и на таков,нема врска екранот битен е алатот,битно и на двата се работи со тастатура и маус :) лаптопот исто како и десктопот поддржува тастатура и маус.

Е тоа де, тоа и мене ми пречи кај лаптопите, за куќиште ќе купиш и ПЦ, не мора лаптоп, додека го правиш ова.. :)

Зависи за која намена ти е компјутерот.
Ако е само за гејмање тогаш исклучиво ПЦ не се зима лаптоп, ама ако го користиш компјутерот пред се за друго а гејмаш онака рекреативно тогаш таа варијанта горе е најдобра. Уствари така ми е мене затоа знам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom