Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Pa normalno be, zatoa sme plateni, da gi branime albanskite interesi na forumov. ...ncncncncnnc....Па види, на “македонските“ теми, кои не ги засегаат албанските интереси, многу и не покажуваш/те интерес.
Освен, се разбира можеби по некој сеирџиски коментар за подбивање.
Но, на пр. една тема за критика на албанската мафија,политика,криминал итн. итн. наеднаш се претвара во наезда на албанските членови на форумов кои по племенски автоматизам бранат свои позиции без трунка објективност.
Затоа не продавај памет и цинизам, подобро примени го на себе.
Во однос на болдот, има една појава која се вика ЈАВНА СВЕСТ.
А за интересите на Сорос и неговите НГО'с може многу да се најде и прочита.
Посебно неговиот “удел“ во Македонија од независноста на земјава и “улогата“ која ја игра во изминативе 18 години.
П.С. Од кога Геровшшки станал ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ?
Pa kako da ucestvuvam be? Kako, koga eve replicirav na ovaa tema, ti vednas mi vrtis na albanski interesi muabetot. Na edna tema u koja se diskutirase za patriotizmot, ubavo ni bese ukazano na nas albancite koi se drznavme da komentirame na taa tema, deka ne ni e mestoto vo taa tema. Drugite temi pa od druga strana se puni so sdsm-vmro prepukuvanja, a ja pa bas i nemam zelba da mi gi otece tasacite do sostojba na citron, nekoj keles vmro-vski ili sdsm-ovski. I taka....
Javna svest? Koja javna svest? Ovaa na forumov? Ili pak onaa na ulica? Koj si ti, koj e vesusnot bilo koj, za da moze da ocenuva koja javna svest e pravilna?!!!
p.s. od koga pa Latas, Janko i Tomik stanaa intelektualci.