Вучич се скара со слончето.....

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
И двајцата се слончиња и двајцата се марионети кој служат само за потсмев.
Емисијата е наменета за да се тестира интелегенцијата на Македонскиот народ и до сега се покажува дека е на екстремно ниско ниво но на кого му е гајле кога итака она ќарила 200 грама кафе.
Жал ми е за овој народ жал ми е за овие ситни и напатени души кој спасот го гледат баш во еден пакет сано сокчиња и ферхунде сочуство.

tumblr_nf42yluFaK1u12dx1o1_400.jpg

Болно одекна низ мојата улица веста за оваа немила сцена од малите екрани. Уште одекнува. Бројни комшии кои будно и со голем интерес ја следат емисијата на Драган изразија неверување дека нешто вакво е можно. Тие изразија надеж за мирно решавање на недоразбирањето, со можност да се најде разумен компромис меѓу омиленото слонче и прочуениот по многу нешта Вучиќ, кој секогаш знае да изненади и да израдува со вредни награди. Ваквите сцени се само уште еден доказ дека и големите ѕвезди се само луѓе од крв и месо и дека и тие можат да потклекнат под големиот притисок што го носат популарноста и парите, разните дроги и лепаци.

прочуениот по многу нешта Вучиќ, кој секогаш знае да изненади и да израдува со вредни награди.

во златното доба на македонските телевизии, вучиќ делеше вијагра таблети како награда, урлајќи го името на спонзорот. не дека го потценувам заради кафето, ама може тој и подобро.

во златното доба на македонските телевизии, вучиќ делеше вијагра таблети како награда, урлајќи го името на спонзорот. не дека го потценувам заради кафето, ама може тој и подобро.

Го наваса староста.

Болно одекна низ мојата улица веста за оваа немила сцена од малите екрани. Уште одекнува. Бројни комшии кои будно и со голем интерес ја следат емисијата на Драган изразија неверување дека нешто вакво е можно. Тие изразија надеж за мирно решавање на недоразбирањето, со можност да се најде разумен компромис меѓу омиленото слонче и прочуениот по многу нешта Вучиќ, кој секогаш знае да изненади и да израдува со вредни награди. Ваквите сцени се само уште еден доказ дека и големите ѕвезди се само луѓе од крв и месо и дека и тие можат да потклекнат под големиот притисок што го носат популарноста и парите, разните дроги и лепаци.
Треба да направат анкетна комисија да видат во што е проблемот.
Се разбира ако се договорат

Наздравје бричење "будало ниедна " :чда:
Шашардисан е скроз, одвејан е од виорот.
Шо не ќе напраи пустиот за гледаност...
Глуп е, после ко ќе го тролет и кењет наоклу, жена му се љутит и пишит статуси делит правидини си го бранит мажот је:pos:

Ако некој напраи компилација на сите овие глупости шо се дешаваат у неговиве мисии, тоа видео ќе биде најгледано у македонија :D

Мајка ви(ми), баба ви(ми) и комшиката кои се смееја на Какав Деда Такав Унук и Хихирику го сакаат овој хумор. Што мислите вие, Монти Пајтон да им пуштиме?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom