Врзувањето и љубовта

• Креатор на темата Креатор на темата Тамарче
  • Време на започнување Време на започнување
Ja bi iskomnetiral ako si zaljuben ke se vrzis za taa osoba a ako ne si kako ke se vrzis ?
Ednostavno ljubovta vrzuva povrzuva i gi spojuva dvajcata ...
Koga ljubev ja bev tolku privrzan za nea so sekoja sekunda minuta znaev kaj e so prave i so saka ona samata toa mi gokazuvase si go kazuvavme obostrano bese ama koa se gledase deka veke nema hemija privrzanosta prekina i veke ne ne zanimase koj so prave .... e toa e toa

Јако многу се врзувам, баш сакам 24сата секој ден да сум со него. Посесивна сум и така едино уживам, и сакам таков дечко ко мене кој сака да се врзува јако со својата девојка во која е заљубен...
Незнам каква е таа врска ако не сте блиски и често заедно, ваљда нема тука љубов. Емоциите јаки врзуваат многу да не можеш да издржиш еден без друг и едвај чекаш да бидете заедно и уживате. Тоа е права заљубеност кога најбитно ти е да бидеш со него/неа. А ако не ти е битен/битна нормално е да ќе се заебаваш и ќе ти биде при крај на листа во денот...

Кога станува збор за љубов и врзување old sport, јас сум тој што сакам да биде врзан, понекогаш, на моменти. Не со синџири хард кор туку со платно или свила и исто така да имам превез на очите...да ми прави што сака...само на моменти old sport.

Тρеба да се напρави баланс помеѓу овие две ρаботи,не е баш и најдобρо ептен да се вρзат паρтнеρите ,κаκо напρимеρ сеκојдевно гледање зашто би можело да дојде до несаκани последици,а исто љубовта може да пρемине во бρатсκо сестρинсκа κаде што паρтнеρите се понашаат κаκо да нема неκоја хемија меѓу нив

Јако многу се врзувам, баш сакам 24сата секој ден да сум со него. Посесивна сум и така едино уживам, и сакам таков дечко ко мене кој сака да се врзува јако со својата девојка во која е заљубен...
Незнам каква е таа врска ако не сте блиски и често заедно, ваљда нема тука љубов. Емоциите јаки врзуваат многу да не можеш да издржиш еден без друг и едвај чекаш да бидете заедно и уживате. Тоа е права заљубеност кога најбитно ти е да бидеш со него/неа. А ако не ти е битен/битна нормално е да ќе се заебаваш и ќе ти биде при крај на листа во денот...
така е,не мора на работа,не требаат пари,ништо не треба само твојотј/твојата љубена <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom