Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jagotka напиша:Ova tema ja imam postaveno i na drug forum, i bash me interesira sto lugeto od Kajgana mislat?
Dali moze da nastane ljubov preku MSN, ili e samo toa nekakva strast, opsesija kon nekogo, ili pak samo zabluda?

Не би се согласила баш со ова..далеку од очи далеку и од срце (кратко и јасно)![]()

Нека не даде Господ да мора да го поминувам тоа... Ќе живеам во спомени, бидејќи друго и ќе нема. Но сепак би чекала. Само затоа што не знам како ќе се одвиваат работите кога ќе се врати. Инаку, имам забележано, дека јас и мојот партнер не функционираме многу добро кога сме разделени на подолг период (повеќе од 2 дена):wink:. Е, бидејќи тоа ми е засега долг период, не сакам ни да замислувам што ќе се случи ако 2 години се во прашање. Не е проблемот и прашањето за некој друг дека ќе ми се всели во срцето, туку за тоа дека ќе имам барем минимален сомнеж што се случува таму каде што е тој. Од мој агол, од мојата врска, сигурно е дека ако одиме во странство-одиме заедно. Тоа е поразумна жртва која може да се направи за да се докаже љубовта, отколку тоа да сме разделени на различни краеви од светот. Не знаеш што те чека кога ќе се врати... Не знаеш дали ќе го гледаш истиот човек пред тебе. Во тоа сомневање, лежи и најголемиот дел од тежината.
Јас добро се сеќавам како се запознавме, дека очи не можевме да тргнеме еден од друг, и како почнавме да се гледаме, и како не можевме да прекинеме да се гледаме... А и тоа во принцип не беше нешто што ме карактеризира (а ни него..
), ама... Се дешава.