Врска со другар на бившиот?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Да би,али би се само играла со другар му (заведување залажување ФЛЕРТ) не би отишла во врска или мување.. за да му платам на бившиот да ПУКНЕ Од МУКА и НЕРВОЗИ и така да бидеме фифти-фифти:icon_lol::icon_mrgr: обожаавам да гледам дека се поти кога глеа дека може да ме има друг и тоа најбољи другар :D ауу милина хехехе:D
----ова се однесува на дечки кои ви згрешиле нешто(а сите се такви:P)
а не на фините дечки;)

Со твојов пост или ти си со ептен низок морал,или дечко ти е КОЊ.:)

Со твојов пост или ти си со ептен низок морал,или дечко ти е КОЊ.:)
флерт и заебанции не е низок морал ...ја само ја кажав вистината што девојките ја праат-некои бар...не сум едина донт кил ми хехе:icon_mrgr:

флерт и заебанции не е низок морал ...ја само ја кажав вистината што девојките ја праат-некои бар...не сум едина донт кил ми хехе:icon_mrgr:

Добро тука си во право.... чим флертуваш со другар на љубениот твој тогаш тоа не е низок морал туку низок IQ.

Добро тука си во право.... чим флертуваш со другар на љубениот твој тогаш тоа не е низок морал туку низок IQ.
као казна ! ако уопште си сватил што пишував.. значи ако сакаш да казниш тоа е најбољи начин:D п о мене

као казна ! ако уопште си сватил што пишував.. значи ако сакаш да казниш тоа е најбољи начин:D п о мене

Девојче не си ти крива...јас сум крив што фатив да реплицирам на 14годиншно девојче.....ај кај и да е ќе пораснеш,па ќе ти се сменат погледите кон светот.

Девојче не си ти крива...јас сум крив што фатив да реплицирам на 14годиншно девојче.....ај кај и да е ќе пораснеш,па ќе ти се сменат погледите кон светот.
хехее добро те оставам да бидеш у илузија :icon_lol:за годините мислев;)

зависи од врската, ама тука претпоставувам дека станува збор за во најмала рака посериозна врска, а не мување.
ако ти е добар другар, мислам стварно добар другар ке ја отера у три пичке материне. ако не тогаш ке живее со мислата дека прво те одбрала тебе па него. зошто ????
а твое е да почнеш подобро да си ги бираш и другарите и женските.
во секој случај ке знаеш на што си и кој ти се другари, за девојката да не ни зборуваме колку вреди.

хаха а твоја другарка да ти ја лиже а ти да го гледаш и да се потиш ?
ти се простува за годините ,кога ке порасниш поинаку ке размислуваш .

хаха а твоја другарка да ти ја лиже а ти да го гледаш и да се потиш ?
ти се простува за годините ,кога ке порасниш поинаку ке размислуваш .
па нема што да го гледам нема да бидам веќе во негово опркружување он ке биде МИНАТО веќе....

па нема што да го гледам нема да бидам веќе во негово опркружување он ке биде МИНАТО веќе....
хаха значи не бива тебе да те потат изглеада ке го смениш друштвото за да не го гледаш со твојата најдобра другарка .
п.с ке го сватам како зафрканција или мала си па неискуство е во прашање ,се надевам првото е .

Врска со другар на бившиот? Не, фала. Спаѓа во типот на шпански серии, а јас не сакам да сум дел од нешто толку глупо.

Неморално ми делуе. Рецимо ја и другарчето сме блиски и сеа наеднаш неговата цура ми се нафрла на мене. Не прифаќам ради морални причини. Исто и трансфер на партнерка. Нешо као другар ми фаќа цура. Цурата не го сака него а сака со мене да има нешто. И другарот као да ми рече „еве бе земи ја“ прво би му рекол на другарот дека ми пречи тоа. Се` е ова теорија што го лупам - не сум бил во таква ситуација лично, но сум ја видел. И ми делува дегутантно.

Зависи колку време сум бил во врска. Ако е многу краток период, можеби. Во принцип НЕ !

Ако таа ме напушти ТОКМУ заради мојот другар, тогаш само докажува дека е курва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom