Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок, Гламур е кафич и е најголемиот во Велес, ако не го рачунаме Ноктурно, ама јас лично Ноктурно не го сакам, грдо е.
Е сега, ако сакате малку послободна атмосфера и седење за јадење и муабет...за тоа веќе има места низ Велес.
Значи...чекам од вас да се изјасните!
Ок?
Пошо треба да знам што се очекува, нели! :)

Најголемиот нема да не собере?
Или најголемиот не ви е доволно голем, или пак имате преголеми очекувања :)

Ќе резервира некој во Гламур иначе?

Најголемиот нема да не собере?
Или најголемиот не ви е доволно голем, или пак имате преголеми очекувања :)

Ќе резервира некој во Гламур иначе?
Јас веќе договорив тоа.
Али ако има потреба...ќе откажам.
Затоа морам да знам што всушност сакате...:jaj:

Ако е најголемиот - тогаш ќе поминеме без проблем.
Не верувам дека ќе има толку луѓе како на собиранките Скопје, а досега секаде не собирало (дури и кај Лу :pos:). Битно е да има место, добра музика и пијачки. Атмосферата сами ја создаваме.

Во септември се организира официјална собиранка во Скопје. Очекувам цело велешко лоби да присуствува :)

Него друго ме интересираше.
Ќе ми каже некој кога има возови на релација Скопје-Велес и Велес-Скопје?

Ако е најголемиот - тогаш ќе поминеме без проблем.
Не верувам дека ќе има толку луѓе како на собиранките Скопје, а досега секаде не собирало (дури и кај Лу :pos:). Битно е да има место, добра музика и пијачки. Атмосферата сами ја создаваме.

Во септември се организира официјална собиранка во Скопје. Очекувам цело велешко лоби да присуствува :)

Онда све е ок...убаво си планирав јас, дај не ме зезајте, не сум во состојба за зезање вечерва.

Б.т.в. Имаш скоро на секој саат.

Гламур за 50 души е таман.Тој шо резервирал само треба деа каже дали резервирал full house или помалку.Ако не е фул,тогаш со време нека се каже.

Гламур за 50 души е таман.Тој шо резервирал само треба деа каже дали резервирал full house или помалку.Ако не е фул,тогаш со време нека се каже.
Резервиран е внатрешниот дел!
И б.т.в. нема да има 50 души...хелоооу!

Добро де па вие, ќе се загрееме во Гламур и после идеме на кркање! И така најдобрите дешаванки се случуваат на афтер-парти-то.:pos:

И јас сакам да идам ама организирано со некој.

Aко си од Скопје, лесна работа.:) Ќе се договориме да се чекаме на железничка и сите заедно со воз.:)

првиот воз мислам дека е некаде помеѓу 04/05 часот наутро,ама до тогаш нема да биде завршена собиранката да така не се секирај. А и башка на саат време имаш возови... како и да е не е касно и да изнајмиме автоубс од ЅАЅ

Aко си од Скопје, лесна работа.:) Ќе се договориме да се чекаме на железничка и сите заедно со воз.:)
Да од Скопје сум и супер би било така, а колку луѓе од Скопје ќе бидеме и дали е ова 100% да знам за карта да видам.
Да се организирам затоа што се уште официјално во реалниот свет не знам ни еден форумџија.:helou:

термини кои што би требало да ве интересираат

Скопје - Велес: (14-30) (15-50) (16-30) (18-20) (19-20) (22-40) све е на трети перон

Велес - Скопје: последниот у разумно време е у (21-30), а следниот у (05-12) и (06-04) итн.

колега burn84: 128 ден ти е повратна. Ако имаш па студентски кредитни или какви да се тие картички, можеш за упола цена. Се гледаме на 18ти :) Кај скопјани па уше у велес ке се запознаваме.

термини кои што би требало да ве интересираат

Скопје - Велес: (14-30) (15-50) (16-30) (18-20) (19-20) (22-40) све е на трети перон

Велес - Скопје: последниот у разумно време е у (21-30), а следниот у (05-12) и (06-04) итн.

колега burn84: 128 ден ти е повратна. Ако имаш па студентски кредитни или какви да се тие картички, можеш за упола цена. Се гледаме на 18ти :) Кај скопјани па уше у велес ке се запознаваме.

Сега уште само да се види во колку часот да се чекаме сите!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom