Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј мене ме немаше малце подолго т.е накај 1 таму ме имаше бев приморан да станам и цел ден го шетам цел ден за да не ми пропадне иначе еве ги сликите од заспаната убајца Некрос:)
Прегледај го приврзокот 3044
не го сфаќам реметот на сликава.

ЕЈЈЈЈ сега се освестив. ТОБ си поминав, екстра, најлудо... али на ништо не се сеќавам... :(

ајде и јас како велесшанка да оставам коментар иако само на по~етокот дојдов.....
прво организација слаба од страна на велесшанките кои што ја организирале собиранката....значи местото на настанот е супер место каде што навистина може да се забавуваш меѓутоа неможе да организира некој забава во гламур ако не знае ни што имаа таа вечер таму....
второ многу безобразно тоа што ве оставиле сами да таклате и да барате и на крај да завршите на стадион .....но јас се што можев направив ви кажав кај може да продолжите ама вие.....
се на се локацијата гламур беше одлична само не доволно организирано и неодговорно однесување....

п.с. велешанки не се лутете само ја кажувам вистината па затоа ајде да организираме една мноогу подобра собиранка да го поправиме првиот негативен впечаток :) :)
Молам,те молам,нема да те молам,ти се заканувам:)не зборувај во множина!!!:budala: не сите отидоа по љубов.На крај краеви,и ти си заминала,и ти си велешанка,каква-таква:)

Молам,те молам,нема да те молам,ти се заканувам:)не зборувај во множина!!!:budala: не сите отидоа по љубов.На крај краеви,и ти си заминала,и ти си велешанка,каква-таква:)

fuuuuj, a zaso ja ne ja vidof Freak girl? Ustfari koja e? :)

fuuuuj, a zaso ja ne ja vidof Freak girl? Ustfari koja e? :)

Баш е јако.Си накркал 6 мизерни поста и одиш на собиранка и викаш здраво ја сум Фрикгрл и сите те гледаат идентично како да си таа од никот.Мене,со одвај 180 поста пола од народот ме гледаше у стил "кое е детиштево" не па неа.Смешно.

не го сфаќам реметот на сликава.

ЕЈЈЈЈ сега се освестив. ТОБ си поминав, екстра, најлудо... али на ништо не се сеќавам... :(
Не е таа слика што ја зборувавме. Ивица нели од твојот телефон е...? Ставјте тука.

Не е таа слика што ја зборувавме. Ивица нели од твојот телефон е...? Ставјте тука.
мислиш на сликата насред стадион кога се облеков во две маици и се стуткав ко фетус? па никој не ме сликаше тогаш... :)

мислиш на сликата насред стадион кога се облеков во две маици и се стуткав ко фетус? па никој не ме сликаше тогаш... :)
:pos2: аха само ти мисли си дека не те сликаа... :) ај се надевам ќе се догребчам некако до сликава и ќе те урамам после.

Јас не го сликав а и не се сеќавам дали некој го слика. Знам дека саладин имаше фотоапарат и му реков да сликне нешто, не знам зошто уште не ги ставил.
Ајде еден апел до саладин да ги стави сликите од стадион да ги видиме и да се посмееме.

Нешто ми вели дека нема потреба повеќе да се коментира на темава. Помина собиранката, значајни моменти за коментирање нема, па ајде пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom