Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
има некој од аеродром, поточно во околина на три бисери што ќе иде за да идеме заедно?:pipi:

Здружете се.
Јас и Тони сами ќе ве зееме сите.:pipi:

И кој ми дужеше пиво све?:vozbud:

убав помин на сите што ќе идат на збиранкава :smir: и очекуваме слики утре :)

Убаво да си поминете сите кои ќе одите и правете слики, да ве гледаме утре!
Се гледаме на некоја наредна собиранка :toe:

Nemozev da dojdam, avtostop ne me kacija, mnogu sum ubav izgleda. Ubav pomin kajgandzii :pos2:

Значи, доаѓам јас 100%, уште еден другар 99% и уште две добри женски 50%. Женските ќе останат ако им се бендиса и ако има убави машки, па ве молам, машки, да се покажете во најубаво светло (заслужуваат).

:smir:

Значи, доаѓам јас 100%, уште еден другар 99% и уште две добри женски 50%. Женските ќе останат ако им се бендиса и ако има убави машки, па ве молам, машки, да се покажете во најубаво светло (заслужуваат).

:smir:

Колкави се?:vozbud:

:shok::shok: си реков овие ме избришале не скаат пасивни кајганџии
жал ми е што не можам да дојдам ама друг пат доб:party3:и немој да завршите како:cug::love3:друштво кајганско исликајте:smir:

Бев, видов и заминав... :pos:
Не, жалам шо заминав порано али неможев веќе да издржам... од 7 сабајле на семинар па состаноци па пак семинар и после на журка... иначе да, за тој пола саат/саат шо минав, баш најсупер си минав... ете ме сеа давам репорт со 1/3 отворени очи... и полна мака за спиење... утре пак во 6 треба да станам...:nesum: ахххх... тешко мене со ваков распоред... :pos: али ај ок е...
Инаку видов многу нови лица и стари пријателства кои конечно по којзнае колку време пак се сретнавме... едноставно преубаво...

п.с. и да, енивеј... билобил ми требаше за вечерва, така да ќе замолам знае кој да ми се стаи во контакти... кажав јас оти дефинитивно идеш на контактна листа...:smir::back:

Дојдов , не видов никого , не запознав никого .. Си отидов .. И онака настинат - тапа бев :!

:kesa: Тие шо се договорив да видам , повелете за другпат !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom