Впечатоци од матурските вечери

• Креатор на темата Креатор на темата La Española
  • Време на започнување Време на започнување
au epten mi e taze... znac toa bese u petokot u ohrid u sileks... si pominav extra... svirea plava laguna mislam... abe tolku u zivot neam igrano... abe toa ti se gostivarcani... zurka teska bese,.... ne vidov dali La Espanola ima napisano nesto... pa skoknje ... pa igranje.. pa mesanje... ofo of of....
u zivot nemam tolku skokano.. do 4 sabajle... e toa ti e matura....

Bese prekrasno samo sto na krajot nemav poveke sila vo mene nozete mi bea celi so pligi edvaj se dvizev a pocna i dremka da mi :baeh: doaga ama vazno ovaa vecer se pameti cel zivot

a da.. i jaszavrsiv so edna 10ka u noga... spic.. of lele skokav ko da sum osvoila bingo

Tikvi4ka напиша:
a da.. i jaszavrsiv so edna 10ka u noga... spic.. of lele skokav ko da sum osvoila bingo

:pos2::pos2::pos2:
lele kako jas neznaev za ova :pos2:

најубаво, супер беше еве дури денес можам да речам дека се вратив во нормала...

прво малце дома се залив со другарите... после уште малце кај партнерката една фотосесија со 134525421 луѓе од фамилијата, па после на корзо со ора леле лудила беше се изнаиграФ ЛОЛ, па не фати дожд па со трчање во хотелот попат мораше автограм два, па папараците слика две:pos:, па внатре играње, пиење, лудување до зори , од Епинал во барот на пиење па на училиште кефој беа ''малите'' кои беа прва смена дека матурантите дојдоа на училиште и таму веселби и после во 9 сатот дома се отспа саат два и од таму OHrid и .. то be continued

Ццц, абе вие сте се кољеле (со штиклите, со ...:pos2:) или сте славеле матура ?

Tikvi4ka напиша:
da be kako ne znaes... 10 cm grebanica imam na noga od shitklite od caCI
И јас имам една гребаница и + модрица... втората вечер една глупача ко ми ја закачи таа штиклата... сите светци ги видов... имаше среќа шо бев супер расположена иначе ќе видеше таа убо :pos:

Па зарем ги носевте долго бараните низ улиците штикли? Ја искрено ко што ги видов кај мене 90% од времето штиклите им беа у раце. Вај толку скапи штикли уопште

МАР МАР напиша:
И јас имам една гребаница и + модрица... втората вечер една глупача ко ми ја закачи таа штиклата... сите светци ги видов... имаше среќа шо бев супер расположена иначе ќе видеше таа убо :pos:
uste posledici imam na nogata.. ali ete raspolozenieto mi bese na visoko nivo...:pos2:

OOO pauza malku, od pienje i taklvi raboti sekoj den pijani samo gledam :)
i jas malku da se procistam :)
ludila bese nezaboravno :)

Ииии дур сега ја гледам темава :kesa:
Како што кажаа сите вечер која скеогаш ќе ја паметам. Започна уште во 18:30h кога се насобраа кај мене друштвото. Подоцна дојдоа роднини и пријатели но само се поздравив и од возбудата не стигнав да им посветам доволно внимание. Од друштвото јас славев последна матура (сите веќе прославија неколку дена пред мене) така да на мене како најпоследна ми посветија најмногу внимание:) Ми направија супер атмосфера дома. Кога излегов на лицето имав насмевка од уво до уво. Пошо немаме машки во класот што значи дека немаме и партнери се договоривме 8 другарки да изнајмиме лимузина и да одиме сите заедно. До тогаш се немав возено во лимузина, па самото тоа му даде некоја посебност на настанот.
Во хотелот нема што да се кажува. Сите што биле матуранти знаат како се поминува. Играње и пеење до бесвест, а на крај и по некоја солза.
Од хотелот директ во дискотеката (таму се шекнаа професорите 100 на 100:)) Од таму во 5 сабајле кај класниот дома. Ја жалам жена му, и се натрупавме 37 души се женски свет, сите големи пискала :) Од таму сабајле во 7:30 во школото. Децата од 1ва и 2ра година, златните тие не гледаа како играме и пееме додека тие брзаа да не закаснат на 1ви час :) За среќа директорот имаше милост па ни дозволи и тој ден да правиме џумбуши во школото. Си дојдов дома сабајле во 9:30 мртва уморна, скапана од играње и пеење и со по една плуска на секој прст од нозете :) За среќа го немав тој малер да ми забодат штикла во ногата како што прочитав на неколку поста :)
Навистина навистина незаборавна вечер.

Каснам едно 2 недели со постот ама нема врска. Инаку супер си поминавме на матура. Каква среќа имавме само нас и на едно или два училишта други не ни врнеше за матурата (тука во БТ) и можевме слободно да играме пред „Епинал“.
Инаку се почна во 18:30 кога заминав по партнерката и после во 19:15 се чекавме цел клас кај класната пред зграда. Си ја зедовме класната и сите во „Магнет“ си поседовме едно 30 мин. и од таму со музика и со оро до пред „Епинал“. Па 40-тина мин. пред „Епинал“, си влеговме внатре и до 4 лудвавме и си поминавме СУПЕРРРР!!! НЕЗАБОРАВНА ВЕЧЕР!

супер си поминав оние денови и мислам дека никогаш нема да ги заборам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom