Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Премногу добро си поминав одамна не сум одкачил такаBusHav напиша:Епа бидна и вториот роденден на Кајгана.Според мене се помина во најдобар ред,расположение супер,за музиката ќе оставам другите да коментираат.
Како си поминавте?
VORTEX напиша:Супер беше според мене јас си поминав најбоље, музиката беше добра, запознав нови луѓе, дружбата беше супер посебно пофалба за Спајдер алал да ти е и до охридската багра за јајцата![]()
Дивајн напиша:Од охридската багра немаше ни О ... струшка беше, алооо!:pos2:![]()
![]()
![]()
Не биди сигурен:jaj:Ја прашав тетка ми дали можам да си земам едно и се согласи така да си купив едно пивце,а потоа серпико ме частеше без да ја прашам...чим у ќоше е седната немаше шанса да ме виде :baeh: Како и да е,многу убаво си поминав со еден збор прекрасно...не очекував дека така ќе биде,од првин кога влегов внатре тие што служеа си помислија да не сум влегол онака да видам што има внатре па ме станаа и вика има приватна забава,ако ја треснев еднаМистичен напиша:Морам да го пофалам најмладиот член кој беше присутен на роденденот на Кајгана - Спајдер, кој има 14 години. Дечкото дојде дури од Гевгелија само за да присуствува. Овој негов потег на сите им причини голема чест и изненадување. Сега, несмееше да акне пивце бидејќи беше во придружба на тетка му, но Ред Булот заврши работа![]()
Мистичен напиша:Mawecko, kowa bewe ti ?