Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Друже само да прашам кај дипломираше за Уфолог?[DOUBLEPOST=1490728350][/DOUBLEPOST]
Интересна констатација која држи место, сепак тоа е од легендите на сумерите за нивните богови... поентата ми беше околу поврзаноста на златото и во старите времиња а и сега иако обичниот човек нема и некоја корист од истиот метал.
Точно во денешно време златото најмногу се користи за декор - накит и тек тук во некој процесор или електроника. Може да имало поголеми количини во минатото кој им служеле за нивните летала или некоја друга технологија.

Вчера гледав филм, вонземјани поврзани со киднапирања и исчезнување на луѓе. Демек киднапирале луѓе да се размножуваат со нив, американските власти имале и докази, ама ги кријат сите докази поврзани со ова. Баш се заинтересирав, ама ми нема некоја логика секс со вонземјани :D

Го има и на рарбг со добра снимка..

Вчера,сликано на плочникот од Прилеп.
Mozhe da se zabelezhi deka i toj od desna strana na slikata isto mu e nasochen fotoaparatot kon U.F.O.

Attachments

• ehhhh.png
    ehhhh.png
    1 MB · Прегледи: 76
Вчера,сликано на плочникот од Прилеп.
Mozhe da se zabelezhi deka i toj od desna strana na slikata isto mu e nasochen fotoaparatot kon U.F.O.
Овој во 4 и пол за на тутун бил кинисан, па се му се гледало како НЛО :D

Ако мислиш на трите светли точки, тогаш е Авион, две на крилата и една на трупот, симетрично се распоредени.

Овој во 4 и пол за на тутун бил кинисан, па се му се гледало како НЛО :D

Ако мислиш на трите светли точки, тогаш е Авион, две на крилата и една на трупот, симетрично се распоредени.
Авионот лета ли толку ниско?

Авионот лета ли толку ниско?
По кој референтен систем ти процени дека авионот е блиску? Не постои начин да одмериш колку е далеку некој објект на небото со голо око.

Авијон е за жал ... баш би сакал да имам контакт со вонземјани од мал сонуваам да се запознаам со личност од друга планета ...

Кој ти кажа?

Немора никој да ми каже, знам како изгледа мумифицирано тело (сум видел башка пиши мумуфицирано тело на гоогле имагес) башка патина од сите страни...

Нема in - situ фотографија (тоа е задолжително за било каков предмет а недај боже тело и тоа мумифицирано), не наведоа кога и на која локација (локалитет) е пронајдена оваа "мумија", од страна на кој археолог, во кој музеј се чува, каде има публикации (научни) околу оваа "мумија", во која институција ги праќаат резултатите инт инт

Кој верува во ова е идиот.

(прогуглај ги "научниците" во видеото... бруки)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom