Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сонцето нема да стане супер нова туку после црвен гигант ке стане жолто джудже, нема доволно тежина за да стане супер нова. Инаку ние сме креирани во супер нови така да самата материjа не е тукашна, сонцето е од водород. Ама дали бактериите дошле од астероид или се тука родени не се знае точно. Факт е дека за да се развиjат им треба атмосфера и климат кои ги нема на ни една друга планета.За нашиот интелектуален напред не сум сигурен баш дали интервенирале на неандерталецот генетски или не. Ама едно сум 100 % сигурен дека ние сме вонземјани. Водата, првите бактерии од кои после се јавуваат сложени видови на живот се донесени овде со помош на астериод кој можеби ја превртел цела галаксија наша и којзнае од кој распаднат сончев систем дошол овде. Фактички цела планета е создадена од удари на астероиди. Така да за 6 милијарди години нашето сонценце ќе прерасене во сонциште и ќе не голтне. Пото следува супер нова и пак наново некаде од парталите од овој сончев систем некоја замрзната бактерија ќе патува на друга планета и така.
Сонцето нема да стане супер нова туку после црвен гигант ке стане жолто джудже
Джуджетата се краен стадиум во животот на една звезда кога веке одамна нема водород и не се остварува jадрена реакциjа по претваранjето на водород во хелиj.
Не сум експерт физичар тоа се ми спомените од училишниот курс по физика поточно астрофизика.
Mozebi nekoj misli taka,nekoj koj nema nesto takvo videno.NLO e prisutno na nasata planeta samo sto ne znam da ti odgovoram dali se raboti za nekakva druga napredna civilizacija od druga planeta ili se raboti za nas samite luge megutoa od drugo vreme,bidejki vremeto i prostorot se relativni.Стварно мислите дека од цел универзум ние сме единствените живи суштества