Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шала, не шала ама компјутерот во фрижидер и замрзивач не иде заштоRootc напиша:Poise ti se isplati kompjuterot u frizider da go stavis a ako uste ti gree mnogu
postoi zamrzivac posto ne ti se isplati da daes 80 do 200 evra pa i nagore sa vodeno ladenje... Ali ti si odlucuvas tvoi se parite
su напиша:Има ли некој искуство со ова водено ладење, знам дека го има и кај нас и дека е окулу 80еур, ама не знам дали ги има и додатоците како што е блок за чипсет и за графичка
Jane напиша:И колку пари би биле потребни за вакво ладење и што е предноста од обично ладење?
BoRg проектов што си го ставил е одлучен, само подобро би било да е напишан на кирилица (само заради естетика инаку и вака е супер).
Минатиот пат заборави да ти напишам, за купување ќе те кошта од 80е па нагоре, со кои попоштени водени ладења се од 120е па на горе, а за сам да си го направиш ќе те кошта онолку колку што ќе ти кошта материјалот што ќе го користиш (бакар или алуминиум) и другите делови и нормално времето (а знаеме дека времето е париJane напиша:И колку пари би биле потребни за вакво ладење и што е предноста од обично ладење?
BoRg проектов што си го ставил е одлучен, само подобро би било да е напишан на кирилица (само заради естетика инаку и вака е супер).
Може ова малку да ми го објасниш, го имам сретнато на многу проекти за за водено ладење, а малку ми е нејасен принципот на работиBoRg напиша:Na samiot sistem mora da mu se vgradat i kontrolni ventili za ponatamosno taka nareceno krvarenje (bleeding) posto mora da se ispusti vozduhot od sistemot isto kako kaj avtomobilskite radiatori