Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да поминеш излезен со 20 девојки празен муабет за да сватиш која сум јас? Да сум непоновлива најбоља и нема ниедна како мене и нема ни да најдеш...Зашто ме повредуваш? Порасни и свати веќе она што го знаеше на почеток кога го ценеше секој миг поминат со мене затоа што знаеше колку се ретки девојките како мене..Беше сВеСен јако и уживаше во љубовта која ти ја давав...
Кога виде да нема ниедна слична на мене и нема ни да има ..се врати ко покиснато кученце на врата ...Еј не ми требаш таков. Биди маж и свати што девојка имаш покрај себе или откачи се... !
Доста ми е веќе од такви дечки кои не знаат да ја ценат нивната девојката ...се додека не ја изгубат......Треба да си одам да сватиш каква девојка губиш....Друг излез немам..За жал ..Ти не ми даваш избор..

и да те сакам, те сакав, и ке те сакам! и да, не ја заслужуваш мојата љубов, не ги заслужуваш моите солзи... ти си единственото суштество на планетата кое го сакам со цело срце. А ТИ? ти ме гледаш како безвреден предмет, играчка за една-две вечери, но сепак те сакам. и незнам зошто кога има редици од личности кои плачат по мене а јас сепак те сакам тебе ИДИОТУ !

те сакам С <3

Знаеш кога двајца се сакаат, кога меѓу нив постои силна врска и блискост доволно е само погледите да им се сретнат и да се разберат. Зборови не им се потребни.

И се уште спијам во твојата пиџама која ја носеше пред една недела кога беше кај мене.
И се уште спијам на страната кај што спиеше ти.
И се уште ја имам таа насмевка кога се разбудив и те гледав како спиеш покрај мене.
И на утринскиот бакнеж...и на таа насмевка и ги паметам сите реченици кои ми ги кажа тоа утро.
Сакам пак... и ке се случи пак.. за некој ден...
Срамежливко, ти благодарам за најубавите месеци.
Имавме и тажни моменти... А сега сето лошо е минато...
Како ми рече ти : Се што беше, помина.
Ти благодарам што ме чуваш ко капка роса во дланка.
Подобар не можев да најдам, навистина..
И сега си ми потребен.. Оваа нок... да ме гушкаш.

Малечка, опушти се и живеј го животот/љубовта:LOL:

Не, сериозно, залудни се сите тие натегања околу ствари кои биле и се случиле, навистина непотребно се навраќаме на сето тоа кога и самата знаеш и чувствуваш... дека не можеш да избегаш од ова. Знам дека знаеш, зашто истото го чувствувам и јас и веќе е дел од мене, кога легнувам и кога се будам, во текот на целиот ден:)

Си припаѓаме еден на друг, јас и ти сме soul mates, ништо на светот не може тоа да го смени:)

Мене во моментов ме мачи само една работа, како ли ќе се издржат наредните 9 часа? Нели баш е најслатка мојата мака? :rolleyes:

Девојко. Само за да те гледам останав во оваа смена. Обожавам кога денот ми започнува со твојата озбилна фацка. Но најубаво чувство е кога го уловувам твојот поглед, а ти ја наведнуваш главата и се смееш.
Сум станал манијак овој месец :)
А јас глуп, незнам како да ти пријдам заради некоја идиотска невидлива граница наречена нација и религија. Која не е битна. Кога сум ти во близина, тресам глупости, се губам ко турист.

Мразам да си се копирам од други форуми, ама тоа е тоа.

Samo jas samo ti,ni facebook ni istagram,samo jas samo,ti daleku od site sto gi znam, samo jas samo,ti na ostrov srede okean,ni ime,ni slava,ni koli,ni pari, ni glupavi stvari ,samo jas samo ti , sino nebo i sin okean. SAMO JAS I SAMO TI ,VO TOTALEN MIR I DISEVEN SPAS ...za tebe sum SLUGA ,a za site KRAL .

Yep I know, it's been a while. I want you closer to me, you just won't let it... You just won't let us be like that. You like your freedom and you've always had it. You feel fine like this but I still think I wouldn't choose this if I had a chance to choose for something. Yep, you helped me manage a lot of shit with myself. Yeah, I'm in a "relationship" that barely exists. And I have the most beautiful redhead I ever met. Yet again "we are together" in a way. I like it when you creep in my room like a ghost. I love it when I see those honey-colored eyes in the moonlight. The illumination of your pale skin is just as beautiful as you are... Just, I can't figure out what is near your ticking heart? How your naked soul looks like. You are so encrypted sometimes it makes me wonder am I not too intelligent to find out? Do I have all that it takes to decrypt all of that? Stay where you are, if not you, I will change something.
At least, there is so much world to see, I don't know what's stopping you from flying free?
Then you could be the real angel as I ever imagined you. Yet, stay here, there's love inside me, just... pull it out...

Hey how ya doin'
Sorry ya can't get through
Why don't you leave your name
And your number
And I'll get back to you
:свиркам::LOL:

Можеби ни годи оваа оддалеченост.
Можеби е добро ова што сме премногу слободни.

Но страшно ми недостигаш.
Не сакам повеќе да бидам волку опуштена.
Грабни ме и бегај, не сакам никој да не најде. Ниту моите другарки, ниту твоите другари.

Да бегаме од нив. Не сакам никој повеќе, само тебе.

Сигурно...? :)
btw, ти се сменил гласот, баш си посекси сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom