Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Потребен е само еден момент.
Една искра.
Огромен оган.
Трае цела вечност.

Научна фантастика.

Најди ми само една добра причина за иднава недела да не легнувам и станувам со помислата на тебе... Јас на една, а ти на друга страна. Мразам обврски, а уште повеќе кога ме спречуваат во нешто.
Битно е дека почнувајќи од утре - натаму, еден мој дел нема да биде со мене.

Te molam vo idnina da ne se rezilish kako dosega, nema smisla, ne si od Aerodrom.
Also, nemash 13 godini. <3

Прееска отворив www.facebook.com, отворив messages, new message, го напишав твоето име и пишав: Многу те сакам!!!
И секако не стиснав send.
Помислив, па и не те сакам всушност. Ме привлекуваш, сакам да те гледам, сакам да сум со тебе, сакам да мислам на тебе ама не те сакам. Сеуште не е дојдено до тој степен, фала му на Бога.

Vo vrska so ljubovta sakam da kazam deka ... izgubiv nesakajki edna mila , slatka , mala , dobra , i iskrena osoba ...
Koj znae kako i e sega , dali i e kako na mene tesko , dali pati kako mene , dali barem ednas na den pomisluva na mene , dali znae deka patam za nea i mi e tesko celo ova sto se desi ...
Ednostavno bev hrabar , ne pokazuvav slabost pred nea , no sega .... sto e so mene ... SLAB SUM ... PRIZNAVAM!!!

Кратко ќе си кажам..се уште те сакам :)
Кој и да е покрај мене нема да го замени тоа што го имавме..

Тешко мие да си знаеш!
Ама навистина мие тешко, зошто последниве неколку дена се трудам да ти го кажам ова но изгледа како да несакаш да ме слушнеш.
А времево поминува....Најискрено би те замолила ако сакаш смени ја работава на подобро, малку барам... ситница е во прашање, само нека не ми биде вака ко што ми е сега!

Конечно, конечно го направив чекорот кој ти не можеше да го направиш.Нема повеќе страдања, нервози, инатење, гордост.
Некогаш, заради ова, ќе се каам, но само на момент.Останатите моменти, ќе бидам тажна, затоа што не сфаќаше дека треба поинаку да постапиш со ситуацијата, со мене.Меѓутоа, и ќе бидам среќна, затоа што конечно го направив тоа што требаше одамна, за мене, за моето подобро утре.

Некогаш сум многу себична и премногу ладна...И знам од чиста мира да направам свашта....Прашувам досадни прашања и се лутам поради глупости,но знај мило сето тоа го правам од љубов!
-Кога викам дека те мразам, знај дека премногу те сакам и кога викам дека сакам да прекинеме, дека ке заминам, се молам во себе....да бидеш упорен како некогаш, да ме стегнеш за раката и силно, силно, најсилно да ме гушнеш, и да не ме пуштиш да си одам туку така....:pipi:

Си напрајл бариера околу тебе ко она чоечето од пангото и ич не си кул.
Олабај малку.

Иди еби се, надевам се дека некогаш ќе се чуствуваш како јас во моментот.

сакам да кажам дека не те заслужувам..толку се трудиш да ни успее врската ама многу НАПИЊАШ и ми ДОСАЃАШ! па сакам слобода бе девојчееееееее свати ме...и да...идиот сум, ќе морам утре да глумам дека те сакам..ќе ми извиниш ама уште си ми у фаза на свиѓање..

не ми е лесно кога морам да се правам како ништо да не се случило
знам дека не треба да бегам кога ќе те видам, но подобро така отколку да глумам.. а лошо глумам
и премногу те мразам
на моменти...
и не ми се верува дека уште си со неа

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom