Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

За мене времето како да застанало, се што сме биле се е минато. Зошто баш ти ми требаш, a нигде те нема. Секој ден без тебе ми е казна голема. ЗОШТО БАШ ТИ? :(:(:(

Ме боли секој дел од телото, ме раскинува секоја случка шо ме потсетува на тебе, ме болат сите клетки и сите неврони и се друго шо остана. Се надевам само дека ќе бидеш среќна негде таму далеку од мене, ова ти го пожелувам од најдлабоките длабочини на срцето, доказ за искреноста се солзите шо моментално неможам да ги сопрам, и морам да престанам да пишувам зошто најмалце саат ипол го пишувам постот од 5-6 реда. Многу работи ќе останат недоискажани, работи шо можеби ќе те предомислеа али нема сила веќе. Бевме вистински, се сакавме и двајцата, само погрешното време не уби. Неможам веќе .....

Декаа...
Дека, најпрво те сакам драга :back:! Tи можеш да ми го разубавиш денот во овие за мене бедни моменти, без врска, и да ти се заблагодарувам за подарокот (маичката) преубава беше ме израдува :) , колку и да ме нервираш некогаш, те сакам се повеќќе и повеќе! ммм и утре си доаѓам и не те оставам.

Еве ми ти една ретро песница х)
текстот (A) :)
Те Сакам

Срце мое конечно ми се врати во Ск :wub: аа вчера беше најмило суштество на планетава :):)
Те обожавам ти кажав сто пати и фала што си единствениот што ме трпи во овие тапа моменти со забиве (другиве и не баш ме поднасаат).Тежок ти е периодов..но ќе го избуташ, така како што само ти знаеш! :back: Иако за да ти ја избркам мрзата и тоа инатот од тебе ќе морам да превземам нешто..не сакам ама тоа ее! мора тебе човек да те гурне за да тргнеш ехее шо си тии нц нц нц лошко мој!
Ае доста ти е! Шетај таму со дембелите па видимо се утре :back: те обожаФам! :)

Јеее конечно овде и ти...чекав и дочекав,а баш мислев на тебе деновиве.Телепатија нели.:)
Сега си овде покрај мене и ништо нема да ми биде важно.Само ти.
Еј многу сум срекна што конечно ке те слушнам и ке ти изнакажам многу работи.
Такви какви што ми кажа ти пред да заминеш.:wub:
Te oбожавам теленце...упс:kesa:

Мислам дека ова ќе ми биде ден за паметење :) со толку многу нови работи споделени со тебе од кои сеуште не можам да се соземам..
А и конечно можам да кажам дека не се срамам пред тебе за ништо, не после денов :)
..
Те сакам..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Дај жити се, Исус на крстот рекол "Боже прости им, не знаат што прават" .. Mожеш и ти барем еднаш, ништо друго не барам. Да немаше нешто посебно во нас сеа немаше да го пишувам овој пост, but girl ... together me can make the world jealous !!! Те сакам до коска, незнам шо друго да кажам ....:(

Кога сум со Тебе се чувствувам жив. Ме правиш среќен како што никој друг не може. Ми покажа љубов каква не познавав. Не, не сакам да замислам каков би ми бил животот без тебе. Ме допре во срцето како што ретко кој би успеал.

Секое ново утро сум благодарен што се појави Ти. Ти си мојата светлина и сила кога се чувствувам изгубено и слабо.

Би сакал да можев да ги пронајдам вистинските зборови да ти опишам колку Те Сакам, но секогаш е повеќе од претходниот момент. Сакам да ти кажам дека мојата љубов кон тебе е бесмртна, му пркоси на времето и просторот. Сакам да ти бидам Се, затоа што ти си Се за мене.

Засекогаш ќе Те Сакам и засекогаш ќе бидеш во моето срце. Ти си мојата сродна душа, мојата Боженствена половина !

Те Сакам Л.....:back:

Нешто кратко ..мнооогу кратко ќе ти кажам ..т.е нема да ти кажам,ќе ти изведам :

:aplauz: !

It was karma, it was kismet, it was magic. It doesn't matter how it happened, just that it did... :)

...and if my heart isn’t in my mouth it’s because it knows its place... ;)

Тебе не те занима? па мене уште помалце бе љубави :back:
Само патетичното е што на крајот пак ти ќе ме молиш али тоа е :wink:
биди поздравен! :baeh:

I just wanna tell u that I gave u my all....dont know how did u manage to mess it up so much that it hurts so bad...u wont ever see me cry but Ill never be the same...It was not love maybe something more or less but it was NOT ordinary love....I wish I could tell u all just spill it out but dont know why I cant...you can be with whoever u wanna be just dont make this harder than it is ....pls DONT and try not to lie next time cuz the bad thing of that is the fact that u were not worth the truth.....

--- надополнето ---

P.S I miss u so much it hurts....

Хооооооооооохоххо сама но никогаш осамена хохххохох умри сам да цркнеш копиле мало :baeh: ти така со мене а?хахаха надежен си дека ќе ти се јавам некогаш пак хахаха
ај биди поздравен со песнава..и плисс донт крај хахаахаах
патетииииичеен сиииииии:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom