Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека си најпрекрасното нешто што ми се случило во животот...Ја мразам помислата дека веќе те нема во мојот живот...ја мразам и помислата дека многу глупости го уништија прекрасниот однос што го имавме...ја нема веќе таа сила во мене што успеваше се да победи и да преќутам се што ми сметало...едноставно
тежок е секој крај.особено кога е вака изненаден...се надевам дека ќе најдеш некоја што нема да ти ги корне живците и да ти уништува прекрасно распложение...и искрено ти посакувам да најдеш некоја која ќе те сака толку многу колку што те сакам јас :(:(:(

фала ти за секој прекрасен момент !!!

Сакам,сакам да ти кажам дека уште од моментот кога те видов од мене блесна силна искра.
Ти си тој кој одамна го барам.
Твојот поглед кажува се.
А твоите дела се доволни докази,фала ти:back:
Да сега сигурна сум дека се сакаме и двајцата:wub:
Само те молам не повредувај ме и не ме напуштај.
Ти си ми се во животот.
Те сакам...те сакам, те сакам:kesa::kesa::kesa:
Не сакав да се случи тоа но сепак беше посилно од мене.
Посилно од претходниот пат кога сакав друг.
Ти благодарам што се појави кога ми беше најпотребна личност до мене.

П.С.Те сакам

Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека..многу убаво те заведов..само ни останува нашето видување....бреј!-одвај чекам да се исполижеме:toe:(дури и по малце-па и малце поише се заљубувам у тебе):smir:

Aх, дефинитивно овие неколку саати ми требаа и беа посакувани, како од моја страна, така мислам и од твоја.
Уживам кога не правиме ништо, само лежиме еден до друг и се гледаме.
Обожавам кога ги вртиш прамените на мојата коса околу твоите прсти.
А највеќе сакам кога ќе ја осетам таа искрена и смирена воздишка додека ме гушкаш и потоа ќе ме бациш на челото.
Секој ден да ни е ваков, без грижи и обврски, не би станала од креветот, не би се одвоила од тебе.
И да, топлината која зрачи од мене и поради која секогаш ме нарекуваш парно, знај е топлината од срцето која излегува од него за да те опкружи и стопли тебе, да те потсети колку тоа многу ми значиш:wubov:.

Немам нешто посебно да ти кажам. Само дека секој ден ми го правиш исполнет со една единствена насмевка.
Верував дека среќата е на чекор од мене, но не претпоставував дека ти си таа среќа.
Посакувам секоја минута помината со тебе да трае како година.

Сакам да ти кажам..дека ти си причинат за мојата најголема грешка,ти си причина за менување на мојата судбина,и неисполнување на мојот сон.Сакам да ти кажам да бидеш до мене кога најмногу ми требаш,ти си светлината во моите очи,причина поради која секој ден ќе кажам Има и подобар ден.Моментото е вечен со само еден твој поглед..Само,немој јас да излезам најповреден од сево ова.Знам дека и двајцата поседуваме нешто нарчено ГОРДОСТ,и ти молам остави го тоа зад тебе.Јас ќе те следам..Сакам да ти кажам а не можам...:toe:

I gdje nas zivot vodi
Sasvim je svejedno
Jer srce dobro zna
Da smo uvjek bili jedno
:back:

Tolku imav da kazam za sega. Odam u bioskop!

Всушност, сакам на Крејзи да и кажам:

Zapej, zapej bistra vodo i ti sonce milo zlatno
Zapej ptico i ponesi pesna nova, maka stara

Igraj oro, krsi snaga, oj ti mome milo drago
Pusti kosi vetar da gi nosi

Zapej zapej bistra vodo, izmij dusa vleci kamen
Zapej ptico i ponesi pesna nova, maka stara

Igraj oro krsi snaga oj ti mome milo drago
Pusti kosi vetar da gi nosi!

На глуп начин заврши се.
Не е битно.
Уживај си ти,додека мене ме остави со голема празнина.
Не сакаше да сфатиш дека ја зборувам вистината.
Не е битно ни тоа.
Јас не носам грижа на совест.
Ми велат дека ме мразиш.
Ни тоа не е битно.
Јас не те мразам зошто е тешко да мразиш некој што ти бил БФФ.

Ти победи.
Ке те заборавам и тебе и сите спомени.

Фала за се.Иако ми недостигаш сепак твоја беше одлуката.

Ми беше убаво со тебе макар и не веруваше.

Збогум и се најубаво.

Се чуствувам празно деновиве, како никогаш до сега. Се трудам да не мислам на тебе, бидејќи веднаш го менувам расположението. И успевам на моменти, но само кога сум во друштво. Кога сум сама се' е друго. Ги мразам деновите кога се караме, а ми требаш покрај мене.
Случајно го најдов текстот, но точно опишува што чуствувам за тебе.

All of my life
I was waiting for all you gave to me,
you've opened my eyes
and learned me how to love unselfishly.
I've dreamed of this a thousand of times before,
in my dreams I couldn't love you more.
And if even Sun refused to shine,
even if romance run out of rime,
you'll still have my heart,
'till the end of time!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Празнината во нашиот череп е со причина пополнета со мозок, ако не ни бил потребен черепот ќе си останеше шуплив.
Затоа те молам да го искористиш.
Додека ти бараш упатство за користење јас ќе го побарам зборчето извини во речникот за да се потсетам што значеше и за што се користи.
Се гледаме во некој подобри времиња откако ќе помини оваа бура на негативна енергија и кога ти нема да бидеш ти а јас нема да бидам јас, дотогаш олади малку.

Aма јас ко на ѕид да му зборам, а? Џабе, рече нема така и пак.. нека ти е интересно и билдај си ти его, ама имај мерка бе, лесно ти е кога ќе ми кажеш да се ставам на твое место, ама тебе не ти текнува да погледнеш од мој агол и да видиш колку пречи тоа :/
До толку го игнорираш сето тоа шо ти го кажувам, што стигнав и тука да се исповедам од шо не можам веќе да го чувам во мене :uvo:

Поминаа три месеци од вечерта кога за малку ќе направев голема грешка но ти ми даде шанса и ги доживуваме најубавите моменти од нашите животи:back:
Веќе неможам да замислам да се разбудам, а да знам дека нема да те чујам, да знам дека нема да те видам, дека нема да си крај мене...
Фала ти за сите убави моменти кои ми ги пружи и се надевам така ќе биде и во иднина. Фала и за хорсајлиското МЕДО, го убив од гњавење:vozbud::back: Сакам да си тука во овој момент али ете те нема:( Затоа чекам да дојде утре за да ти кажам дека ТЕ САКАМ:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom