Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
У врска со љубовта сакам да кажам дека нешто не е ок :nesum:
многу арно не иде на арно не за џабе рекле.. таман ке почнеш да гледаш розево на се и на крај гледаш некоја ЦРНА точка шо те боде во очи едноставно..:nerv:

Mene stvarno ne mi e jasno dali ja mnogu baram, ili ne mozes da svatis kolku e potrebno da imas nekoj pokraj tebe i koga najmalku ke ti zatreba,,, te sakav, te sakam, i ke te sakam,,, a zosto i kako??? .....ne znam ! :vozbud:

Сакам да ти кажам дека откако дојдоф у Маврово, а ти остана у ск не сум те видела а тоа се околу 2 недели!:tapp:
И сакам да ти кажам дека сите мои другарки те виделе а само јас не! Ич не ми се иде у Ск али би дошла ако знам декка ќе те видам онака во убаво светло:back::helou:

Ај и.........Те Сакам без разлика на СВЕ што се деси во последно време, а тоа не беа некои добри дешафки, така да.. Остани ми поздравен..!

ТЕ САКАМ!
Повеќе од вчера и помалку од утре.
Секој ден се повеќе и повеќе се заљубувам.
Фала што си тука за мене кога и да ми затребаш.
Фала и за преубавите вечери.
Фала за СЕ!

п.с .. те сакам!

Љубовта за мене толку непозната. Се надевам дека некој ден ке имам шанса. :)
До тогаш... ке се врткам наоколу.

Ти си ТОЈ со кој сакам да се будам
без тебе чувствувам дека ќе полудам.
Ти си ТОЈ што мисли ми мати
и каде и да одам насекаде ме прати.
Ти си ТОЈ
ангелот чувар мој.
Ти си ТОЈ што ме прави најсреќна на свет
со тебе се чувствувам како птица в лет.
Ти си ТОЈ што го сакам
и преку песнава бакнеж ти праќам.
за да сфатиш колку само ми значиш,
Оти ти си ТОЈ
кој го сакам мило мој.

п.с Малку смешно, ама вистинито:toe:

Да можам би те заборавила.Никогаш не би се завртела назад,да погледнам каде те оставам.Би започнала нова приказна со нови лица,без притисоци и недоречености.Можеби некогаш ќе те споменам,но тоа ќе биде на кратко,само како некоја паралела,што добив,а што изгубив.Би била среќна,таму некаде и не би размислувала што мисли ти се вртат низ глава.Нема да мислам ни дали Ти пронајде нов лик,дали има насмевка на твоето лице,дали сеуште си како мало,невино дете во својата душа.Нема ни да помислам со кого си,каде си,зошто си.

Ама неможам! Те сакам повеќе од себе,остани вечно до мене :(

...Сакам да ти кажам дека, кога те видоф се згрчиф!... Незнам колку мисли ми пролетаа низ глава...
Кога ја напишаф ‘‘желбата‘‘ се тргнаф помислиф ништо нема да се случи, али не..Ти сепак се доближи до таблата..хмммм... Сакаше да ја видиш пораката, ама за жал на тоа место немаше никаква порака:jaj:
Толку беше опуштен, малечок, и многу ‘‘НедопирлиФ‘‘!!!..
Кога си блиску до мене почнувам да се чувствувам моќно, но не доволно храбро за да направам нешто!!...
Те СаКам...поише од се..

што да ти кажам ...а да, престани да ми викаш дека ме сакаш и слично кога од авион се гледа дека не ме сакаш и не ми се вади со тоа дека прерано се случила така добра врска. тапа си, да си знаеш и да, ке заборавев не може да сакаш некој, а да не ти е гајле како му е на тој :( и пак ке ти кажам дека си тапа голема голема како .......хммм .... како....сонцето. е, толкава тапа си. :kesa::kesa::kesa:

У врска со љубовта сакам да кажам дека се е розево моментално... :)

Сакам да ти кажам дека сакам да го вратам времето едно два и пол месеци назад :):) Но не за да не бидеме заедно , туку за да поминам уште повеќе време со тебе:pipi:

Да не си тука, некаде, јас далеку би бил, да не те љубев, многу нешта јас би пропуштил....
Те сакам :back:

Класика. Уште една класична и глупава приказна. Ништо повеќе.
Ќе иде Марија против светот. Сите и викаат, не се замарај, Марија ќе биде тврдоглава и ќе си го слуша срцето, ма има да го БАНИРАМ срцето и нема више право на збор и глас.
Ма не можам колку сум бесна. Не сум те видела месец дена, нејќам ни да ми се појавиш пред очи колку сум лута, бесна, пред се на сама себе, на сама себе и на себе.
И не си ти крив, ја сум глупа и емоционална и удрена.
И само така слушај све и свашта, слушај ги сите околу, нека ти ја полнат главата дека сум смотана, дека појма немам од живот, дека сум којзнае што. Слушај само, така... бравос. Свое јас - никако немој да имаш.

Ќе си пукам во колено. Ќе си пукам во колено.

Можда сум хаотична, гласна, викам, се смеам и некад знам да го извадам детето од себе и да се однесувам одлепено, можда не сум убава и немам тело ко манекенка можда знам да треснам глупост, ама ти никад и не си се ни потрудил да дознаеш каква сум јас у суштина, никад не си застанал да направиш муабет со мене, мислиш дека ме знаеш пошто тие што не ме поднесуваат ти кажуваат каква сум. Е па бравоооо. Дој да ти пишам 5че на рачето.

И на ако јас се заљубам пак. Нема. Финито. Крај. Готово е со заљубување! Крај. Има кинески ЅИД околку себе да направам и ќе си живеам сама у него!

И еве една песна...

You have a way of coming easily to me
And when you take, you take the very best of me
So I start a fight 'cause I need to feel something
But you do what you want 'cause I'm not what you wanted

Oh, what a shame
What a rainy ending given to a perfect day
Just walk away,
no use defending words that you will never say
And now that I'm sittin' here thinkin' it through
I've never been anywhere cold as you

You put up walls and paint them all a shade of gray
And I stood there lovin' you and wished them all away
And you come away with a great little story of a mess of a dreamer
with the nerve to adore you.

...
You never did give a damn thing, honey
But I cried, cried for you

And I know you wouldn't have told nobody if I died, died for you
(Died for you)
...
Every smile you fake is so condescending
Counting all the scars you made

Sakam da ti kazam deka moras da go smenis tvoeto odnesuvanje, premnogu si ljubomoren covece, me ubiva toa, ne smeam da zakasnam ni sekunda koa pisuvam so tebe za da ne mislis deka razgovaram so drug, ne smeam da spomnam drug za ti da ne izreagiras besno. Em sakas da bidam iskrena so tebe em krevas golema panika koa ke ti kazam nesto. Pa dobro kolku pati ti imam kazano i dokazano deka te sakam i ti pak si istiot, epa mora da se smenis, vaka ne biva, loso e i za dvajcata, sam pravis da ne ni bide ubavo. Tvoe e da odlucis sto ke bide ponatamu so nas ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom