Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цела година ја фрливме во вода а тоа е се по твоја вина!! нема врска,мислев ке ми биде тешко без тебе,ама испадна дека око не ми трепка за тебе веке 2 недели откако раскинавме....
Хммм а на тебе што ти мислам уффф.....хммм незнам времето ке покаже

Пак го правиш тоа... Знаев.... А и колку што гледам, супер ти е без мене.... Топикот се' кажува...

Дали е можно?? Кажуваш работи кои јас ги мислам, правиш нешта кои јас постојано ги правамм!! Можеби само се правиш дека сме толку слични... Може и ти си еден од романтичните глупаци кои прават се за да ги засакам... Ме збунуваш многу!!! Престани!!!

Деновиве со тебе беа преубави..особено денес..неможам да ти кажам колку се изнауживав..во твоите прегратки се чуствувам сигурна..а твоите бакнежи уште повеке ми го стоплуваат срцето..фала за се' што правиш за мене..те обожавам бубу:back::wub:

Ми недостигаш страшно многу,се распаѓм во себе умирам но не покажувам...ти тоа никогаш нема да го дознаеш...не заслужуваш со ништо да знаеш за моите чувства...сепак ТЕ САКАМ.....

Вечерва беше попрекрасна од кога било. Фала ти за преубавата вечер, и се гледаме петок/сабота пак. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Прекрасно си пројдов изминатиов месец. Пројде неверојатно брзо... Денов, кој скрoмно но убаво го обележавме беше преубав. Се изнагушкавме, бакнежите не престанаа цело време.. прегратките... најубаво беше. Почнавме дури и да забораваме работи од сево ова :pipi: Te сакам бани, најмногу! :back:

преубаво ми е, не знам како ќе издржам тие два дена без тебе.и како можеш да ми речеш да не мислам тие два дена на тебе и да уживам со другарките?како може да мислам дека не постоиш, како може воопшто на такво нешто да помислиш?ти си првата помисла наутро кога ќе станам и последната помисла пред да си легнам, единственото на кое мислам преку цел ден!нема логика тоа што го кажа!и сам знаеш дека е невозможно!те сакам и веќе ми недостигаш:wub:

Супер и денес се видовме, ми влагаш под кожа полека полека, и да убаво се смееш ке направиш да заборавам една др, мила насмевка :( :)

Ако уште еднаш ми се појавиш во мојот видеокруг таков убав целиот ќе те силувам во јавност така да знаеш.:zlo::pipi::vozbud:

Него бек ту д сабџект за љубов:

Моментален статус : Убавица без ѕвер. И искрено кажано, ич не ми ни треба.:pipi:

i will miss you.i miss you now that you're still here.i won't forget all your words,the strength you wanted to taught me.see i'm not strong,i'm still falling,and those things my heart does not understand.you are always in my heart,so close to me.all this life u've been near.how can i live without you.be happy for me too,maybe i won't ever be.
love.your kattii.

Знам дека очекуваш да пишам тука... Ама јас стварно немам што да кажам.

Само некако тапо се чувствувам...

Маче преубаво ми е со тебе поминаа 2 месеци и секој миг од тој период со тебе ми е исполнет со среќа и љубов одвај чекам вечер да те видам...плус ми помина зглобот така да од денес пак ти почнуваат лузерските денови:baeh:....ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД НАЈВЕЌЕ:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom