Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со среќа утре сонце :back:

А дали знаеш, како ми е како чука срцево мое за тебе и дали знаеш колку сакам да го чуеш кога си близу до мене....:pos2: Прекрасна нок маче како и многу други што сум ги имал со тебе прими многу бакнежи за добра нок ТЕ САКАМ:back:

..сакам да не те сакам :jaj:

Ах конечно после 6,5 месеци уште 3 дена:pipi:!Нестрплива сум:vozbud:!Те сакам мисирче:back:

Не можам да најдам зборови за да ти кажам колку мнгоу те мразам! А не знам ни зашто пишувам „во врска со љубовта“. Нашево не е, не беше ни лани, а ни преклани и - никогаш нема да биде.

Толку многу сакам да ти кажам..ама ги неам вистинските зборови..
За прееска на телефон...Абе ја сум кажала дека иам лош тајминг...Грррррр, ама се изнервирав..

Ај заеби..

едвај чекам да те видам..да те изнагушкам..да те осипам со бакнежи и да бидам покрај тебе цел ден..да го гледаме звезденото небо и да поминат твоите раце низ мојата коса..те обожавам и ми недостигаш бубу:zawubeno::back:

Љепота уба преуба, кад чу да те видим следечи пут?

Немав што да правам вечерва, досадно ми беше, па чепкав низ компјутерот и налетав на една песна заради која почнав да се смеам.
Се сеќавам дека пред да се разделиме, ја слушав и имав такво некое пречувство и онака реков: Ха, баш се стиховиве за ситуацијава.
Сакав да се правам малце глупа, па као демек не ја слушав песната. Сега сакам да си ја постирам тука.
Не ми значат сега ни стиховите, ни песната нешто посебно. Затоа што тоа што беше, помина и се е зад мене.
Само кога ќе ја чујам ме прави да се потсеќам колку добра интуиција имам.

Just like I predicted, We're at the point of no return
We can go backwards, and no corners have been turned.
I can't control it, if I sink or if I swim
'cause I chose the water that I'm in.

And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want

If it's not what you're made of
You're not what I'm looking for
You where willing but unable to give me anymore
There's no way, You're changing, cause somethings will just never be mine,
You're not in love this time ... but it's allright.

I hear you talking, but your words don't mean a thing.
I doubt you ever put your heart into anything.
It's not much to ask for, to get back what I put in,
But I chose the waters that I'm in.

And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want

What's your definition of the one
What you really want him to become?
No matter what I sacrifice it's still never enough

Just like I predicted
I will sink before I swim
'cause these are the waters that I'm in
...

Фала што дојде кај мене на работа, фала што ми ја разубави вечерта, и да знаеш горд сум на тебе :smir:

те обожавам

сонце ти благодарам што си тука за мене секогаш, и кога сум up и кога сум down.секогаш кога сум down успеваш да ми ги запреш солзите и да ме орасположиш, што ретко на кого му успева.ти благодарам што мојот празен живот го исполни со љубов и ме направи најсреќната и најзаљубената девојка на светот!те сакам најнајнајмногу:couple:

Застоена ситуација која што ми смета во потполно релаксирање и опуштање со љубовта, морам ... нели, не сакам застоени работи.

A trophy wife, oh how cute
Ignorance is bliss

Додека, моменталната „патетично“ преубава емо ситуација би ја опишала само со ...

I'd rather be in Hell with you baby
Than in cool Heaven

Те сакам!

Еве ме пак седам и се нервирам за истото....може сум смешна и гпомалце глупа што се нервирам за глупости...али стварно кога ќе направиш вака ме вадиш од такт. Аххх колку сум очајнаааа....Само да знаеш дека ова вака више не иде. Не мрдам ни со прст више за тебе. Ништо ама НИШТО нема да добиеш више од моја страна...па ти како сакаш...Неможам ја више да се нервирам и да си ја трескам главата за тебе. Што и како ќе се дешава со нас оставам на тебе....

Утре... утре ќе те видам... не можам да дочекам. :vozbud: Но еве дочекавме, заедно издржавме некако. И знам дека најубаво ќе си поминеме, како поинаку би поминал со тебе покрај мене? Не можам да дочекам да те видам, да те гушнам, да те бакнам... Но издржав до сега, сигурно ќе издржам уште вечерва. Те сакам зајче мое, најмногу. Утре ќе си пројдеме незаборавно. :back:

Ах...пак ли со тие работи љубов моја.Навистина многу ми е жал што...Нема веза...Само да знаеш дека многу ТЕ САКАМ.
Ах...колку многу.Се ке биде љубов моја...само треба да ја вртиме книгата на животот постепено и таа ќе ни ги открие сите наши делови од нас.Толку многу ми е криво што тоа е проследено со нервоза :(
Знам дека го направи чекорот што те одалечи малце физички одмене но јас сум тука љубена кралице моја...само затвори ги очите кога ти е тешко,јас го чувствувам тоа...АХ.............................................................................КОЛКУ МНОГУ ТЕ САКАМ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom