Како ли да те отсакам, како ??!!

И јас се прашувам истото, аман веќе скоро 2 години поминаа, а јас сеуште тебе те чувствувам како да си тука, како ме галиш, како ме сакаш... како да беше сето тоа вчера:nesum: незнам како да постапам, и што треба да направам за да намалам со тоа или пак пак да те придобијам и да продолжиме понатаму... ама второто ќе е тешко... можеби само живеам во минатото кое ми е сегашност и иднина, или пак стварно си оставила голема трага во срцево мое...:nesum:
аххх... и ден денес да се појавиш пред мене, да ме погледнеш нежно и со поглед да бараш да ти кажам се што сакам да ти кажам/ искажам, јас само ќе речам оти до ден денес те сакам и дека ја имам истата таа љубов која ја делев со тебе тогаш... :nesum: али ајде, нека не летам многу, нема да се деси тоа... како и да е... дај боже да знаеш кој се крие позади овој ник и да го прочиташ овој пост, па да се запрашаш малку, што е целава работа... кога зборувам со тебе, едноставно неможам ништо да искажам, па затоа го молам бога да го прочиташ ова... како и да е... до ден денес остана во мене... :nesum:
Не сум ни те видел од многу одамна, а немаш појма колку само го посакувам тоа :nesum:
оф леле... залетав и јас... премногу залетав... простете луѓе, но ова го држев во мене веќе 2 години, знам замарам, ама морав... :nesum: