Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека веќе почнува да доаѓа времето кога ќе ти го свртам грбот и конечно ке се тргнам од тебе.

Не сум јас крива, ама мислам дека е крајно време да најдам нешто што е вистинско за мене. Се уморив да чекам.

И да, слободно можеш да одиш со друга. И не враќај се веќе кај мене. Немаш зошто.

Знаеш, ќе ми биде жал за тебе.
А тогаш ќе ти кажам само, пријатно.
Ќе дојде и тој момент гледам јас.

Зошто бе секогаш кога ќе решам да се тргнам, си поминувам најубаво со тебе и пак постои нешто што ме враќа.
А и како да те заборавам, како да не те гледам, кога кај и да се свртам ти си позади мене, ме следиш или?
Решам ли јас дека барем еден ден нема да те слушнам, ти си тој што ќе сврти, макар и да одбере некоја смешна причина зошто го направил тоа.
За секое излегување ми се јавуваш на мене, како да сакаш да ти бидам сигурна тука до тебе, да знаеш дека не сум со друг, да застанеш до мене и да пратиш кој ќе ме погледне.
Љубоморен си болно, ама кој е како тебе, штом успеваш толку вешто да го скриеш тоа.
А љубомората не е залудна, така????????

Зошто секогаш мора да паѓам на погрешни личности што не знаат да ценат кога некој е искрен? Или не си погрешна личност? Ех, да знаев...

And i miss you,like a desert miss a tree....:back:

Ќе ме избркаат од дома ради тебе, уште еднаш ако се вратам у 7 сабајле. :pos:
Искрено не планирав ваков расплет на нештата... Не бев сигурна ни дека го сакам тоа... Ама сега откако увидов како е, сакам уште да трае...
Како ќе те изгушкам вечер не си свесен. gze:

Спремај се за вечер! :zlo:
Забава до бесвест! :vozbud::vozbud:

Што ми се случува? Објасни ми... плс
Зошто го пишувам ова на темава, ти си ми...?
Немам поим.

да сакаш значи да живееш меѓу илјада, а да мислиш само на еден..

Значи како поминува брзо времето еј....Хани 2 месеца:vozbud:
Кратко и јасно
:hot:ТЕ САКАМ:hot:
untitled1dz6.png

it was hard to find out that u didint loved me, it was hard to find out u played a game, it was hard to find out u haved used me, it was hard to find out u didint care...

i need you ForEver not just for one night...cos ur an Angel

Aaaaaaa ти се свиѓааааам!!!!!!:je:
Како дојде бе таа?!?!?!?АААа утре не ми бегаш:zlo:

п.с.I had a thought with you in my head,you lucky you,
A view of you from your bed,I'm lucky too:pipi:

Утрото, попладнето, вечерта... Секој миг, секој бакнеж, прегратка, збор...
Те сакам.
:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom