Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
What can I say... После тебе само една голема празнина во мене...
Е сега незнам која празнина е поголема- таа кога те носев во срцево, во мисливе, а знаев дека никогаш нема да те имам или пак оваа сега кога те исфрлам од срцево и бркам од мисливе и продолжувам понатаму... празна :toe: :pipi:

te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam..
lele kolku sum dosadna... nema veze...
TE SAKAM...

Да знаеш само колку ми требаш...можеби се ќе ти стане јасно...и да знаеш ако глумам, кај и да е, ќе ти кажам...ќе ти кажам се!

And how I wish,wish you were here...
зашто се мораше да исчезне?Сакам да се врати она време коа бевме ти и јас и само ти и јас.Без никој друг да се меша.А сега има толку многу ликови умешано,што веќе станува безвезе.Изгледа не ни било судено,а?Епа нема игра со судбината,ќе си продолжиме како и до сега,преправајќи се дека немало ништо меѓу нас и дека се` што беше не постои.Те пуштам да одиш и се надевам дека нема да се вратиш во мојава душа,во моево срце.Пријатно!

Ти благодарам за уште една прекрасна вечер помината со тебе.

Реален си?
Ако си...можеби ќе треба да прекинам пред јас да станам реална...
Те сакам.

Се отиде по ѓаволите :nesum:

ТЕ САКАМ!
Се надевам дека ми веруваш.Секој ден ми е поубаво и поубаво со тебее...правиш да сум на 7мо небо.Не ни мислев дека е ова возможно,никогаш не сум била посрекна и не сум се чувствувала поубаво од ова време,поминато со тебе.Чудно ми е,но слатко тоа што се трудиш во се` да ми угодуваш,да ме задоволиш во секој поглед и правиш се за мене.

те љубам злато, највеке на свет. Аххх овие мкметалци исфрустрирани без`рбетници ме вадат од такт. Побарав од пецо мсн. Прочитај си мсн. ти пратив лог.

тееее љуууубааам! да знајш!

Ti veruvav-me izneveri!!!Te sakav-me zloupotrebi!!!Sega jas ne te reckam-a ti trcas po mene!!!

Хммм....:):):) закон си поминав со тебе вчера....:):):) лав ја

:hot: This is a man's world, this is a man's world:hot:
:hot: But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl:hot:

Eeee ќе викаш по мене сега.Знаев дека ќе се вратиш во нормала,ама сега ќе се помачиш:)

Вчера мило си поминав тоооооооооооооБ,фала што дојде со мене:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom