Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Te sakam ama ne sum bas sigurna vo posledno vreme deka i ti me sakas..mozebi gresam ne velam ne !

Пијем да те заборавим, ал жеља се веча ствара :toe:

mi falis budalo!zasto si dozvoliv tolku da te zasakam?!

bi sakala da znam dali si vo ohrid?

Ubavo guskas:(!!!!Ubavo mi zboruvas!!!Slatka bese cokoladata ama posebno slatka zasto e od tebe!!!I pak ke kazam mojata gordost!!!

sakam da upoznaam nekoja i da se zaljubam do gusha... poso vaka ne se zivee. VE SAKAAAM :)

mi se prisfigja edna ama si otide u 12 saat i ja frka u glaat i nemav vreme da reagiram :<

Алал да ти е!

Te sakam..ama sepak ke ti se skaram izgleda..:(

зарем не е време да преминиме на следната фаза?! 8)

Ahhhhhhhh sega sfakam kolku zgresiv!Iskreno zal mi padna koga ja vidov pricinata za zestokata karanica,se pocuvstvuvav loso:(

Пред да те сретнам тебе мислев дека љубов е што помалку да дадам на крајот да му земам се....
Те сретнав,за прв пат се заљубив,имавме прекрасна врска, тажен крај..погрешно време...но и двајцата веруваме во судбина..можеби некогаш и негде ќе те сретнам пак...

You walk away, My eyes caress you.. Then you turn and smile. You've caught me thinkin' of love with you!Guess I'm falling, I may be falling for you!
No one knows what its like To feel these feelings Like i do, and i blame you!:lud:

??????? te molam zasakjme kako so jas te sakam tebe i gospode pomognimi da go zaboravam ???? i veke da ne ni pomisluvam na nego

И баш ме брига ко те ночас вози кучи брига ме, иако си и сретна ко што кажеш мада знам да лажеш, све то убија ме...С времена на време чини ми се, ко да су твоји кораци.С времена на време па се сетим ја нисам твој, не постојим!!!

I konecno go prizna toa sto i dvajcata go znaevme dolgo vreme samo ti ne sakase da si priznaes najprvo sedbe a potoa i mene,samo se uste ne sfakas zosto e taka.Ke se sluci i toa.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom