Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zivotot e poln so iznenaduvanja a zosto ednac mene ne me iznenadi i ne te donese tebe povtorno kaj mene

Тажно но вистинито ...

Постои само една работа поврзана со љубовта која никој не може да ја негира , а таа е дека таа е најсилното чувство во телото на еден човек и дека колку повеќе ја негираме , толку повеќе патиме.
Но навистина најлошо е кога личноста во која си заљубен се претвара полека но сигурно во се што мразиш и презираш и знаеш дека ќе дојде ден кога нема да можеш да сториш ништо туку да ја вброиш во сите останати.:cry:

ti si najgolemata svinja na cel svet!gadu eden odvraten nemozam vise...kretenu eden ufff boze sto li mi e?:nerv: :pipi:

дека сум нервозен зш кога ќе се деси нешо убаво абе како по default утре се расипува .... грррррр тоа страшно ме нервира

....па не сум секогаш јас крива...ок, во повеќето случаи сум...ама и ти помагни ми кога гледаш дека се плеткам...

...нема проблем ти помагам јас али ти треба да си си сама двигател на себе , зш еден ден ќе ми дојде преку глава од помагање , 50-50, прашај ја публиката , повикај пријател итн. на крај на краева сама треба да си знаеш како да се извадиш во определена ситуација и да избегнеш недоразбирање и караници .

Te molam neodi,znaes deka se gubam od svetov...vrati se,znaes deka sum gorda...mi falis:(

Ми кажа дека ме сака , а јас сум кажав е јас тебе не ,
Кој е најголем идиот на светот?
Јас!

ne si idiot samo si iskrena!

sakav..me sakaa...bev povreduvana...povreduvav..sega ne sum so nego...go zaboravam..single sum si ali najbolje mi e vaka..KOga ljubam bez da sakam:pipi:

Bi sakala da im se izvinam na site maski koi nekogas placele poradi mene.IZVINETE.

TE SAKAM

DUSO MNOGU TE SAKAM A TI NE ZANAES.ZAL MI E ZA SE SO TI NAPRAVIV A NAJMNOGU ZA TOA SO SE VLJUBIV VO TEBE A TI TAKA MI VRAKAS.I HATE MY SELF FOR LOVING YOU!!!:nerv:

Ako mislis deka mi znacis nesto ,togas se lazis.Ako mislis deka mozis da me povredis,togas si fantaziras mnogu dobro.Ako mislis deka ke napravam se za tebe .togas prodolzi da sonuvas.
Ako vmislis deka placam sekoja nok za tebe,se lazes.
Ako mi kazes:Znaes dobro da lazis,togas toa e najtocniot iskaz vo tvojot zivot.

Не постои девојка која не зафрканала и одлучила да не даде шанса , ама секој на различен начин живее со тоа.
Ако сакаш наречи ме кучка , ама јас не сум тип што има грижа на совест поради тоа , напротив.
Е сега немој да ме сфатиш дека сакам да мавам корпи и слично , ама само мал број луѓе вредат да се нервирам за нив , како за еден дечко вчера , другите само сакаат да кажат дека си била со нив ,а за такви не се нервирам!

Сакам да ти кажам дека ми недостигаш! Едвај чекам да заспијат кај мене сите за да можам да ти се јавам и да си попрајме муабет. Те немам видено ЦЕЛИ 4 саати:)
Миу!

Te cekam samo tebe da dojdes,da me gusnes ednas siulno i da me baknes ednas nezno....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom