Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прекурчено ми е веќе од двајцата. Таман одлучам нешто, мора да се случи нешто што ќе ми ја смени одлуката. Епа аман веќе. Гледајќи да не повредам никој, се повредив јас самата, по кој знае кој пат.
А ти, мислиш ли дека со тоа што го зборуваш ќе ја вратиш мојата љубов? Мислиш ли дека е доволен твојот невин поглед за да ти се вратам? Ееее не паѓам два пати на истата финта...
А што пак да кажам за тебе? Мислиш ли дека сум на клинче? Дека во секој момент ќе можам да излезам со тебе? Јесте дека ми е забавно во твое присуство, со тебе заборавам на Оној, ама не сум јас баба Ванѓа па да знам дека си го променил планот. Сеа, ок е дека требаше да излезам барем кратко, знам дека заради мене изоди толкав пат, ама не можам јас да ги менувам моите планови затоа што тебе така ти текнало...
Аман веќе, дајте ми време да си ги средам мислите. Очајно ми е потребно...

Сакам да ти кажам дека

Ми е жал дека те исфрлив од листа,:kesa: срцето ми се кине.

Turn the lights down low
Take it off
Let me show
My love for you
Insatiable
Turn me on
Never stop
Wanna taste every drop
My love for you
Insatiable

te sakammmmmmm i vcerasniot razgovor ni pomogna mn,ke vidis deka se ke se sredi

Се трудам да не мислам на тебе, ама слабо некако ми иде... Ова сериозно веќе почнува да ми смета и не знам уште колку долго ќе можам да го потиснувам...

Еден ден ќе ми дојде преку глава и ќе ти кажам се`.
После ќе мислам на последиците...

А може и подобро е за давјцата да си ги оставам работите такви какви што се...

Te sakam najvishe u svet,ama ako zaboraish da kupish gajba voda od prodavnica,seli se od doma :)

те љубам злато, едвај чекам утре да си дојдеш... цела недела без тебе - тоа е ептен досадно, немаш појма колку досадно... бар да имав две додека ти ке беше на пат ке можев целосно да и се посветам на другата.
хаха... мала шега.

Мило побрзај додека не сум се изнервирала...:back:

Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека : не можам без тебе, полудувам ако разберам нешто, ако си до мене супер ми е, еднав чекам да дојди вечер да те видам... те сакам најмногу!!!

Некој под итно нека направи нешто да ми помогне да се одлучам затоа што мислам дека ќе се шекнам.
be.gif

Ne si ovde vo moite pregratki, no zatoa tuka si vo moite misli, vo moite sonista i sekogas si tuka vo moeto srce.Kade i da sum i ti si so mene.Te sakam srce.
Uste samo 6 dena..:)

Одлуката е донесена. Готово! Со тешко срце одам подалеку од тебе. Знам дека не е лесно, ама најтешкото помина. Можеби грешам што одам против срцето, но разумот не ми дава да донесам друга одлука. Голема е гордоста.
Се надевам дека некогаш ќе можеме пак да се гледаме како пријатели, ќе си подадеме рака и ќе ги заборавиме сите лоши мигови, а спомените и миговите кои ги поминавме заедно, роденденот кој заеднички и двајцата го прославивме ќе го паметам како најубав дел од мојот живот.
Збогум.

zemi toa sobata i ke doam letovo sho se sekiras, 3 meseca se nisho be :)
a da i izvini sho te griznav so protezata :tapp:

Само уште да знам што ти е филмот......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom