Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...Во врска со љубовта сакам да ти кажам нмешто..иако знам дека од премногу ОБВРСКИ од кои немаше време ниту за мене нем да имаш ни да го видиш ни ова.....ама сакам сите да знаат каков си ТИ!
А ти си .....НИКАКОВ!!!!!!! Како можеше да се гледаш со мене 2 месеци во кои демек бевме во врска и потоа да ми кажеш.....А ТИ ШТО САКАШ ДА МИ БИДЕШ? Извини ама на ваков начин со девојка не се однесув...барем јас мислам така!
Да ми кажеш дека ке ме ПЛАНИРАШ за излегување!!!! како јас на повик да сум и треба да те чекам дома нели?
Дека цело време си зафатен,немаш време од работата, а уствари миожеш да најдеш доволно време па дури и премногу за твоите другари???! А што и да се очекува од некој кој ти вика дека НЕ МУ Е ГАЈЛЕ за никого.....како ние околу тебе да бевме без душа, без чувства нели??

Епа извини ЗЛАТО ама не рекле за бадијала АКО СЕ САКА ! СЕ СЕ МОЖЕ! ама ти очигледно во твојот свет немаш слушнато за ова?!

И никој подобро од мене не знае колку добро се чувствувам сега откако го напишав ова...и колку е добро кога те нема околу мене

Ако сакаш некого..пушти го да си оди...
Ако се врати ..тогаш е твој..
А ако не?
НИКОГАШ И НЕ БИЛ ТВОЈ:smir:

snosti si pominav ubavo se cuvstvuvav kako porano pred da te sretnam tebe

so se zamisluvas deka si edinstveniot na planetava pa sto ako se smuvav so drug?ti nejkese da se fatime ja si najdov druga prilika nema lutenje ke me pobaras pak go znaes toa i samiot

so site shmekerici so sum gi imal do sea so tebe najubavo se shmeknav koa se zapoznavme...zimi Shmek:)

Malena, Kako cu bez tebe sutra
Malena, Falice mi s'tobom jutra.
Ima drugi ima bolji ali nebo zna.
Sam ti si moja.

Шо е убо вака!
Како е експерименталниот стаорец?
Жал ми е (или не?) што придонесов да ја видат будалата која што си!
Убо е вака! јејејејје :pipi:

аман веќе ...
мислиш да м мрднуваш како секој пат...се ти кажав вчера се што ми дојде у глава и се што сакав да кажам долго време... и забележав дека не ти е сеедно и мило ми е...
зашто не ја кажеш вистината? ЗАШТО СЕ ПЛАШИШ ОД МЕНЕ?
..па јас сум само едно малоо девојче кое едноставно...сеуште те сака... можеби :nesum:

Сонце мое,душичке моја..денов беше едноставно прекрасен..и секој момент си имаше свое посебно преубаво значење..конечно да ја видам твојата преубава насмевка и тие блескави очи:pipi:Секој ден ми значиш повеке иако тоа веке го знаеш..:wub:
до нашата наредна средба..те сакам и веке ми недостигаш:back:

Прекрасно мое, кога те видов знаев дека си за мене.
Сонце оно прекрасно.
Ќе те чувам секогаш на левиот рачен зглоб ... освен кога ќе се бањам.

Аххх, I'm in love with my new watch. :wub:

Знаеш дека ми е најубаво, нели?
Се враќам во нормала или погрешно проценувам?!

Ако ни се посреќи се губиме од Скопјево на некое време, ако не......па и тука јас и ти знаеме :pipi:

Ке ни биде најубаво на планина :back:
Едвај чекам да дојде утре :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom