Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
If I hAd tO ChOsE bEtWeEn LoViNg YoU aNd bReAtHiNg ...ThEn I wOuLd UsE My LaSt BrEaTh To tElL YoU ThAt ... I LoVe YoU..

Fala ti za najprekrasnata vecer vo mojot zivot. Posakuvam nikogas da ne morase da zavrsi. Uf sekogas sum mrazela sto mora da dojde utro. . .

P.S. I eve 200-ot post samo za tebe srcence moe najubavo

1. Mожеби си подобра во шаx :) задоволство е да се игра со тебе :)
2. Можеби понекогаш ми идеш на нерви - но ми се допаѓа тоа :) ми се допаѓа начинот на кој го правиш тоа .
3. Можеби и прифакаш некој работи од мене - и тоа ми се допаѓа доста успешно го правиш и применуваш .
4. Доста јадеш :) не е убаво толку, троши ја енергијата на мене :)
5. Mожеби понекогаш си лута девојка - слатко лута :kez:
6. Можеби , .. Не Не сигурен сум дека ми се допаѓаат твојте прашања и одговори , твојте шеги и заебанции , ми се допаѓа и твојата насмевка, ми се допаѓа .. :)
7. Mожеби ке ти текне некогаш да ми се јавиш, да го слушнам твојот глас .:smir:
8. Можеби си згодна и неопходна , но твојата мана или доблест е што прераснуваш во голем детектив - и тоа ми се допаѓа те прави посебна :smir:
9. Можеби на моменти си луда , лоша и зезната , го будиш дивото во тебе - тоа те прави посекси :back:
10. Можеби не треба да го кажам ова , Но ке го кажам :vozbud: TE OБОЖАВАМ :vozbud:

1. Мислиш дека си подобра во шаx :) је рајт, дај ми 1 недела да повежбам и растур ќе те правам!
2. Нонстоп ми идеш на нерви - и не ми се допаѓа тоа :toe: пробај да се промениш!
3. Почни да прифакаш се од мене - ќе гледаме заедно фудбал гушнати, и се разбира ќе пиеме пиво!
4. Почни да јадеш :) така ќе имаш повеќе енергијата на мене :)
5. Не можам да те натерам да се налутиш :(
6. Ги сакам твоите прашања, но ги мразам твоите одговори
7. Сакам да го слушнам твојот глас, јАбига двајцата останавме без кредит... не чинело и толку зборување :smir:
8. Шпиун бе шпиун... во КДА да те земат си...
9. Можеби на моменти сум луд , лош и зезнат, но го будам дивото во тебе :back:
10. Можеби не треба да го кажам ова , Но ке го кажам :vozbud: TE OБОЖАВАМ :vozbud:... ај да не претеруваме.... само ТЕ САКАМ

du.gif
du.gif
du.gif
du.gif
du.gif

патетична сум...?ми е гајле,и онака ова никогаш нема да дојде до тебе...
срање е што сеуште ми фалиш...
срање е шо морам да те глеам секоја вечер,и да се гушкаме и понашаме ко другарчиња...
срање е што коа ќе те видам ми се тресат коленцата...
срање е што одиш по луѓе и им кажуваш колку ти е тешко без мене...
срање е што одиш по мои другари и им кажуваш дека сеуште ме сакаш...
најсрање е што не го покажуваш тоа...
и фактот дека и покрај се што дознав за тебе,сеуште ти верувам и...многу ми е тешко да те заборавам бидејќи така добро си се сместил во моето срце и покрај сите напори нејќеш да се мрднеш од таму...оди си,остави ме да ми биде полесно...:nesum:

You make me wanna surrender my soul, and when I do that, please keep it close to yours, keep it safe, keep it warm and naver let go...
fs.gif

SAMO SAKAM DA TI KAZAM: VRATI MI SEEEEEEEEEEEEEEEE, UMIRAM BEZ TEBE, DUSATA SE GASNE!!! Znam pomina dolgo vreme, ama daj te molam razmisli da se vratis, mi nedostigas, te sakam ko najcenetoto i nadtagocenoto nesto vo mojot zivot i mn poveke od toa!!!

и такој! да знаеш дека чекам на одговорот т.е. твоето решение...

Da.. Mozebi sum PREMN ljubomorna.. Ama znaes sto? Ti si edinstveniot so sum go SAKALA i ke go SAKAM SEKAD.. Ne sum bila ljubomorna do sea znaes? Zaso nemozam da ti veruvam? :-<

Znam deka ne si bila ljubomorna do sea...ali neznam zoshto si ljubomorna...dali sum ti dal prichina?A ako e taa rabotata sho praevme muabet.....ti kazav kako ke pram....Don't Worry Pls:se_ molam

Тенџ, вечер нема да се видиме, а :( Ми дигаа штрајк дома, сабајле коа се вратив здивеа, нема смисла, малце и нив да ги подружам. :icon_lol:

Утре ќе те гушкам бе тенџич...:back:

Зошто си толкаво дете и не сваќаш некој работи , те сакам бее:(:( премногу, а највеќе ме боли мислата пто знам дека полека згаснуваш за мене, гледаш само за себе, неколку пати мување и толку беше а? :( аххх, ама да знаеш дека ќе те памтам секогаш и секој момент со тебе и пак и пак ќе стојам покрај тебе и ќе се правам како ништо да не чуствувам , И ЌЕ СЕ МОЛАМ ЗА ХРАБРОСТА ДА ТИ ГО КАЖАМ ОНА ШТО ГОРДОСТА НЕ МИ ГО ДОЗВОЛУВА :( те сакам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom