Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mnogu mi bese ubavo denes,znaes i samiot deka nikogas nema da ja zaboravime ovaa vecer, iako se naedvam deka ke ima i uste poubavi:wub::wub:I mnogu mi e milo sto poleka gi sfakas nejzinite vistinski vrednosti :)

Само ќе си го цитирам потписот

Не жали го оној кој поради љубовта ја изгубил гордоста, жали го оној кој поради гордоста ја изгубил љубовта!

Сакам да ти кажам дека далечината нема да ја промени мојата љубов кон тебе...Едвај чекам да дојдам таму...и да се видиме...ТЕ САКАМ.

те барав цел живот
и еве конечно дојде
тагата ми пројде
несреќата ми ојде
среќата ми појде
и еве те најдов јас
и реков ТЕ САКАМ
на цел глас
ех ти што си во височината
што лебдиш во празнината
ти што ја читаш поракава своја
се надевам дека еден ден ќе бидеш моја.

Во врска со љубовта сакам да кажам ... дека е најдобрата работа што некогаш ми се случила.(клише, знам ама така е)

Леле зашто те пуштив сам? Што ли си мислев? Знаев дека нема да отидеш дома, сам си рече...само да не ти се случи нешто... Ме плашиш... Ќе се убијам ако ти се случи нешто!

:wub:Чекав 5 дена и конечно ќе те видам,се НАДЕВАМ дека нема да биде попусто зашто едвај чекам да дое утре дури неможам да спијам и сакам да ти кажам дека многу те засакав:wub::wub::wub:и цела сум вака:wub::wub::wub:

Ахххх... Многу ми беше убаво денеска со тебе. Би си лежела така до вечност покрај тебе и би те гушкала и љубела... Те сакам, те сакам, те сакам...

Жал ми е што навистина не заслужуваш некоја како мене, не сум фер знам, ама барем знај дека те сакам најмногу на свет

Едвај чекам да дојди 10ти. :zlo::wub:

mrrrr sakam da kazam dekia sum sama i osamena naj vise na celiot svet deka poveke ljubavi ne e so mene deka go sakam deka ke go cekam

bese i ke bides prv no ne i POSLEDEN")te sakav znaese no ne pokazuvase bevme tolu blisku no sepak daleku tolku se sakavme a voedno i se mrazevme uzivaj u toa sto go imas i ne povreduvaj drugi so ona sto me povredi mene iako sakav da ti kazam no ne mi dozvoli

Најголемата грешка, која не сум ја направила е поголема грешка, од било која што во иднина ќе ја направам.

znaes li deka posle tebe nikoj ne me saka!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom