Mnogu mi bese ubavo denes,znaes i samiot deka nikogas nema da ja zaboravime ovaa vecer, iako se naedvam deka ke ima i uste poubavi:wub::wub:I mnogu mi e milo sto poleka gi sfakas nejzinite vistinski vrednosti
те барав цел живот
и еве конечно дојде
тагата ми пројде
несреќата ми ојде
среќата ми појде
и еве те најдов јас
и реков ТЕ САКАМ
на цел глас
ех ти што си во височината
што лебдиш во празнината
ти што ја читаш поракава своја
се надевам дека еден ден ќе бидеш моја.
Леле зашто те пуштив сам? Што ли си мислев? Знаев дека нема да отидеш дома, сам си рече...само да не ти се случи нешто... Ме плашиш... Ќе се убијам ако ти се случи нешто!
:wub:Чекав 5 дена и конечно ќе те видам,се НАДЕВАМ дека нема да биде попусто зашто едвај чекам да дое утре дури неможам да спијам и сакам да ти кажам дека многу те засакав:wub::wub::wub:и цела сум вака:wub::wub::wub:
bese i ke bides prv no ne i POSLEDEN")te sakav znaese no ne pokazuvase bevme tolu blisku no sepak daleku tolku se sakavme a voedno i se mrazevme uzivaj u toa sto go imas i ne povreduvaj drugi so ona sto me povredi mene iako sakav da ti kazam no ne mi dozvoli
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.