Во VIP гага користете промоција....

• Креатор на темата Креатор на темата BEZSTRASNIOT
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам која е логиката да земеш претплата од 590 и до крај на договорт да плаќаш 245, ОК ако сакав претплата од 245 ќе земев претплата од 200 или 300 или колку и да е најмалата?

ако земеш за 590 , збориш за 590, плаќаш 245.
ако земеш за 300, збориш за 300, плаќаш 150.

Бар ја така ги разбрав.

ако земеш за 590 , збориш за 590, плаќаш 245.
ако земеш за 300, збориш за 300, плаќаш 150.

Бар ја така ги разбрав.

Епа баш за ова ја прашав таа шо ми се јави да ми нуди пакет и ми рече дека колку плаќаш толку добиваш.

со претплатата 590 (односно 245) добиваш гага према ВИП.

а појака тарифа значи дека имаш поевтина цена на минута...односно за истите пари повеќе минути ќе збориш

Точно така за претплатата која беше до сеа 590 во која гага ти е вип и минута е 5.9 денари према сите други со се ддв, сеа ја добиваш за 295 денари, а ја зборуваш целата претплата од 590 денари кон другите мрежи и према вип ти е гага...така и со другите...

Точно така за претплатата која беше до сеа 590 во која гага ти е вип и минута е 5.9 денари према сите други со се ддв, сеа ја добиваш за 295 денари, а ја зборуваш целата претплата од 590 денари кон другите мрежи и према вип ти е гага...така и со другите...
Не целата од 590 јас мислам дека збориш 295 пошто толку плаќаш.

Болдираново сигурно е? да не е само колку шо плаќаш да зборуваш?

Колку што плакате толку се збори само што ја добивате цената на импулсот од таа тарифа.... сеа прашав поточно така ми кажаа, а незнаат ни они вчера на меил пишуваше обратно..

Значи конкретниот мобилен оперетор успеа сите да не збуни овде вклучучувајќи ме и мене. Од искуство знам дека и да земам ваква претплата при вакви услови на игра што би рекле не се знае што е што, ебаната страна ќе бидам јас односно претплатникот на тој пакет.

абе си ебале мајката....50 пати го прочитав меилот од вип оператор.... ама тоа е сеа и треба да ме пцуете...а од почеток знаев дека е некоја дупешка, ама тоа е тоа, али како и да е се исплати повеке од секој друг опреатор, а понудава у принцип највеке се исплати за вип суперсмарт пошто таму не ги кратат тие 1000 минути кон тмобиле и космофон и 1000 минути кон вип којшто не се плакаат....

ne znam zosto ste zbuneti ..mozebi bidejki prvim gi pustija 50% poniski pretplatite do krajot na godinava a od VCERA ako potpises dogovor na 24m za celiot dogovor 50% popust imas za site post pejd tarifi : ) )
inaku denes jas si migrirav od pripejd na post pejd 295 denari pretplata 295 denari za zboruvajne so se DDV kon drugite mrezi i 1000minuti kon VIP (ova vazi 24meseci) a NE ! do krajot na godinata : )
pozdrav

Ова било само за нов договор или за договор кој истекува да се продолжи. Така да тие што сме веќе корисници на постпејд, ништо од ова...

Ова било само за нов договор или за договор кој истекува да се продолжи. Така да тие што сме веќе корисници на постпејд, ништо од ова...
drugar zosto se bunis isto tie i na 590 i na 295 na 590 imas 100 min kon site mrezi odnosno 590 denari mozes da gi okristis za sto saakas ..a jas primer imam 50 minuti ili 295 denari da koristam za sto sakam ...i + 1000min kon cela VIP mreza toa e toa ...vo prevod kazano mene samo pocetnata cena mie upola poniska nisto drugo a ti jal ne jal 590 dali ke gi potrosis dali ne ke platis isto tie jas dali ke potrosam 295den isto ke mi bide i so 100ka i so 295 ,da potrosam ke si platam kolku sto mie pocetnata ....ova VIP go napravija se so cel da pridobijat uste mnogu novi korisnici ..odnosno tocno ke ima i mnogu korisnici sto ke go prodolzat dogovorot ...koi mejgu prvite zedoja na post pejd pred 2 godini ... : ) ) )
a i mejgu drugoto citam se suska za 10/15 % da poeftinat razgovorite ..i za vlez na virtuelen operator ...?? ima nekoj povejke infoo ??

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=E03C58AAB221164FB88DDB44F31B5331

shemko има зашто да се буниме ние старите корисници, ај за 590 точно ама да речеме јас сум на тарифа 1180 по 4.5 денари минута и шо викаш јал не јал 1180 плакам, место таа ке ја земев xL што беше 1800 претплата со 3.5 денари минута таа ке ме кошташе 900 денари и тие 900 ке си ги зборев по 3.5, значи за истите 1180 сеа јас што ги плакам во тој случај ке добијам повеке....така??

shemko има зашто да се буниме ние старите корисници, ај за 590 точно ама да речеме јас сум на тарифа 1180 по 4.5 денари минута и шо викаш јал не јал 1180 плакам, место таа ке ја земев xL што беше 1800 претплата со 3.5 денари минута таа ке ме кошташе 900 денари и тие 900 ке си ги зборев по 3.5, значи за истите 1180 сеа јас што ги плакам во тој случај ке добијам повеке....така??
vo druga smisla mislev za(jal/nejal) no vo pravo si no toa se promociite ........ nese za sekogas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom