Во кој политичар имате најмногу доверба?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

Во кој политичар имате најмногу доверба?

• Вкупно гласачи
    69

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Нека биде темава како јавно мерило за довербата во политичарите од страна на членовите на Кајгана форумот.

Ја веќе гласав.

Добро би дошло и образложувања за изборот.

Сеуште си го задржувам мојот резигниран став дека кога тогаш може да се расипе секој „добар” политичар, сепак оставам времето да покаже, ако се покаже груевски како добар, и успее на тотално коректен начин да ги одбегне сите обиди да биде бутнат од власт, тогаш му признавам, ама како што реков сеуште ми е рано, имам јас сеуште доста високи критериуми за да може да му додделам на некој политичар доверба. Другите осве влатко жорчев се докажани дека не се за верување, а за влатко некако не ми е за политичар, тој е само класично буцкало, кое мора да го има секоја партија.

Сеуште во никој. Кога ќе има јасни резултати од работењето на некој, ќе го променам ставот. Засега, мислам дека Груевски оди во добра насока, но сеуште е рано да ја добие мојата целосна доверба.

Za premierot Nikola mGruevski, samo toj mozi i znae kako da vodi drzava, ali preku nok nemozi da napravi nisto, od toa so godini sto kradea aramiite komunjarski

Струмикс напиша:
Сеуште во никој. Кога ќе има јасни резултати од работењето на некој, ќе го променам ставот. Засега, мислам дека Груевски оди во добра насока, но сеуште е рано да ја добие мојата целосна доверба.
Токму така.
А осеќам дека ќе го отупите со политички муабети на темава. Плус коа ќе видат од штаб на партииве, па платеници за партии коа ќе почнат да дудлаат... ова е последен мој преглед на темава пред да ја затупат попалени партијаши. Се надевам после дудлањето ќе ќарите некое министерско место, или барем ќе ве стават у Левел на врата да ми се чаталите дека не можам да влезам. Над мојот мозок никогаш нема да имате власт.
п.с. Навивајте еднаш за Вардар како што навивате на избори... ебаве бескичмењаците.
п.с.с Ова иначе за оние ситни ”познавачи на политиката” кои ќе следат по мене... да не се најде повреден некој... Мислам на ликови како овој пред мене...
NACIONALIST напиша:
Za premierot Nikola mGruevski, samo toj mozi i znae kako da vodi drzava, ali preku nok nemozi da napravi nisto, od toa so godini sto kradea aramiite komunjarski
Кретен!

Гласав за Груевски зашто гледам дека се труди нешто да направи,не сум член на партија али малиот почнува да се докажува

Pa da receme Gruevski taka mi izgleda najcesno i si stoi poveke od drugite na zborot,ama sepak vo globala na nikogo.

Abe kakov politicar nikoj ne se za veruvajne.Ako stane nekoj od kajgana politicar bi go veruval...:pos2:

ах море, кога доби СДСМ пред 4 години, се радувавме демек ќе бидне нешто, ама ништо, сега кога Груевски дојде на власт, пак се надеваме дека ќе биде нешто. Човекот почнува да прави нешто, има некои залагања, ама сепак секој "си е на фотелја" за својот личен интерес, па затоа не верувам во никој. :)

:tapp: Vo Makedonia nema politichar shto mozi da mu se veruva i jas mislev za Gruevski ama i toj ja ispostra so isprakjanje na Dosta Vo Bugaria
se vide kolku vredi.

Nikola Gruevski, zatoa sto ima nekolku fantasticni potezi isti kako na negoviot promotor Ljubco;
-Zoran Todorovski
citat:
- Можам да посочам стотици документи каде и Ѓорче Петров се декларира како Бугарин. Сите се декларирале како Бугари, и Мисирков.
Исто како и сите други дејци на ВМРО вели Тодоровски.

Gruevski vo negova odbrana:
-- Нему му се извадени од контекст речениците за Мисирков за да го компромитираат и да кажат дека тој е ‘бугараш’. Силите што го направија тоа се засегнати од законот за лустрацијата - рече премиерот.

-Dosta Dimovska:)))) ne se potrebni citati
-Ljupco Jakimovski MIA....

Iako ne se razbiram mnogu mnogu sepak mojot glas go dadov za gruevski

Никој! Бидејќи може да те изненади во секој момент, особено со негативни чекори...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom