Во кој период сакате да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
гледаф еден филм прееска па можда времето на Клеопатра, во Египет...интрестинг

Во иднината едно 100 години сигурно би сакал да живеам, секое време си нуди убави работи, ама не е важно времето важно е како го гледате светот.:tv:

Во времето на Александар Македонски :wink:

Во времето на Александар,би сакал да бидал во прва линија на фалангата,и би сакал штит и меч и да колам се пред мене

Од 1995 година па навака
emoticon-0102-bigsmile.gif

mn pati imam razmisluvano na ovaa tema,sakam da ziveam vo..ne znam kako se vika toj period..koga se nosele onie raskosni fustani,pa postoele lordovi,vojvodi i sl.ama ne ovde kaj nas tuku vo anglija,irska ili francija

И јас исто...мислам дека тој период е најубав....:pipi::pipi:

Од музички аспект би сакал да бидам во Сиетл некаде 88-89 па натаму. Периодото кога започнувал гранџот.

А инаку би живеел во 18 век во Русија. Во книги што имам прочитано многу ми се допаѓа тој период.

а што всушност е специфичното во Русија во 18 век?

сакам во барокот... или во ренесансата... данте бокачо хахах
или во англија во времето на шекспир... т.е. доцната ренесанса...
фаца е...

хммм .. . кога би се запрашала би сакала да живеам во камено време ...баш би сакала да знам како било тогаш ... :vozbud:

хммм .. . кога би се запрашала би сакала да живеам во камено време ...баш би сакала да знам како било тогаш ... :vozbud:
Многу интересно, особено за вас жените. Стани во 5 сабајле, нахрани ги дечињата тро диви бобинки, расчисти низ пештерата хаосот од оргијата вчеравечер, спреми тро слонско за ручек, направи дете, легни да спијаш. Авантури.

Инаку би сакал да живеам 100 години од сега, чисто да видам шо измет сме станале.

во камено време за таму сме таму мислеле само да јадат и да се ебат животински инстинкт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom