Во кој град од светот најмногу би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Maranhao - Brasil
Montreal - Quebec - Canada

Najmnogu sakam da ziveam vo Alikante Spanija, tamu mi e najubo oti mi e isprobano mestoto

Венеција.
Venezia_panorama.jpg

Лас Вегас или Рим...

New York City!:je:

Ako e za setanje togas bi bilo ili Rim ili Budimpesta. Ama za ziveenje ne ja menuvam Struga moja za nisto. Super luge, malo mesto a i ubavo.

Se zavisi na koja vozrast si!

Sigrno bi bilo vo drzhava koja e vo uspon i koja nudi miks na kultura i ekonomski mozhnosti - i koja e blisku do more.

Denes bi go odbral Shangaj! Ni vo Rio de Janeiro ne bi bio losho, nitu pak vo ?Tokio. Barcelona definitivno e na zalezot.

Pred deset godini za mene izborot beshr severna Italija (Taskanija) - sega ne bi ja odbral.

Serdarot напиша:
знаев дека си таков, кај шо ќе те дувни ветрето...

темава не припаѓа тука, и оди под клуч, молам некој админ да ја префрли на соодветно место...
Зошто не припаѓа тука? Каде би ја сместиле на друго место? Темата е за тоа во кој град од светот би сакале да живееме, а под-форумот е „македонска дијаспора, свет, случувања“. Мислам дека е на правото место.

општи муабети? муабетџилница?

ne bi sakal da go menuvam ovdeka kade sto ziveeam Sydney, no ako bi trebalo toa bi bilo pak nekoj grad od Australia (Hobarth, ili Perth) a od drugi drzavi bi gi odbral Auckland (New Zealand ) ili Vancuver vo Canada

кај што сум сега Скопје поубао здравје РАЈ

Vaka kako ergen:)...Firenze sega za sega super mi lezi..mislam deka ubavo ke se vklopam i vo Sevilja i Barcelona, golema zelba isto taka gori i za Curitiba..Brazil...patem toa se mesta kade sto moze da se vklopime karakterno i emocionalno.
Ostatokot od svetot e malku poladen...vredi da go prosetas ali ne da go zivees zivotot tamu!
E koga veke ke imam vecen prsten na raka..VENEZIA vi e raj lugje!!! Ali nazalost i tamu ne vredi da se zivee..nema nisto osven romantika i turisti...kako i da e..sovettttt..nosete gi zenite vo venezia...ne treba ni da zborite..ne treba ni da peete ni da igrate...samo pogled i ke vi bide se jasno!!!...ajt

само рио бе, станеш сабјле идеш со другарчињата на плажа,се заебааш цел ден и после идеш у дискотека се журкаш,фаќаш некоја мулатка и водиш љубов до сабајле.Милина

Pa tezok bi mi bil izborot megu Rio de Janeiro,Majami(iako ne mi se svigaat uraganite),Rim i Barcelona.Kako i da e si go sakam Skopje i sega zasega sakam da si ostanam tuka a ponatamu ke vidime.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom