Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точкест напиша:Според описите и алудирањето на еден дечко од кај мене од школо Метеор имале машина која што ја имало само на уште едно место негде у Германија, и била дефинитивно најдобрата што воопшто е моментално на пазарот, али што знам немам навика да развивам фотографии, на времето кога сликав со апарат со филм идев у прима некако беа најбрзи во тоа време за 1саат развивање
точкест напиша:Добро со оглед на тоа што газдата му е вујко, нема што друго да се разговара сепак 114000 денари и не се мала шала. Па не машина и спејсшатл ќе ни понуди некој.
Foto Style vo Kumanovo pocna so rabota pred 2 meseci i uste neznaat ni kako da rabotat so masinata( koja sto by the way im e samo privremena oni kupija druga masina taka da dodeka im stigne taa samo go koristat frontierot). Drugo bilo koj sto saka da otvori foto studio treba da vlozi mnogu zatoa sto opremata e skapa i ako sakas da si napred treba da vlozuvas i mnogu i cesto, ne se oni edinstvenite.:wink:Buterfly напиша:Ne znam za Skopje, ali u Kumanovo vo Foto Style, mislam definitivno se najdobri, najdobar kvalitet, ceni seVlozija deckite mnogu
![]()
точкест напиша:Фсриплеј работиш во фотостудио? Кое ако не е тајна? И вака ти ги споив мислењата зашто беа во временска разлика од 5минути и немаше никој друг коментирано. А иначе незнам баш за Метеор али се фалеа и на рекламите нивни дека имаат само они таква машина во Македонија
FRONTIER напиша:Eve vaka jas imam frontier 570 i mislam deka e najdobra masina momentalno vo svet ne poradi sto kosta 110 000 e tuku e najbrza i ima posebno zivi boi na fotografiite. Nema vrska deka samo meteor imale takva masina oni si praat reklama vo makedonija ima 5 frontieri 570. a edna e vo Kavadarci vo FUJIFOTO.
mmm121 напиша:fsreplay кажи ми ако сакаш каква машина е Noriotsu qss-3000? Дали е нешто квалитетно ептен и колку кошта нова?