Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска)
Тогаш и Викиликс лаже. Тој што те ебе од воздух ќе те ебе и на копно, србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска) , а ти викаш американците се плашеле на копно да војуваат.
Само Вечер ова го може , веста е ставена на насловна страница.Тугујем за Србију и Милошевичу.
--- надополнето ---
Тогаш и Викиликс лаже. Тој што те ебе од воздух ќе те ебе и на копно, србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска) , а ти викаш американците се плашеле на копно да војуваат.
Србија ја предаде колевката , срцето Косово , на таков неморален начин , не успевајќи да убие ни еден НАТО војник.
НАТО немаше намера да ја уништи Србија , туку со помалку последици да го присилат пријателот на Латас (Милошевик) да се повлече од Косово. Бомбардирањата не беа под полна пареа, туку спорадични , и со неколку дневни прекини.
Ме интересира само дали знаеш на Косово: колку луѓе се заболени, а колку починаа од рак? Косово го ослободуваа со осиромашен ураниум, последиците ќе ги чувствуваме сите. Мене ич не ми е гајле ниту за Србија ниту за Косово, ама за Македонците кои живеат таму сум смртно заинтересирана.
Само Вечер ова го може , веста е ставена на насловна страница.Тугујем за Србију и Милошевичу.
--- надополнето ---
Србија ја предаде колевката , срцето Косово , на таков неморален начин , не успевајќи да убие ни еден НАТО војник.
НАТО немаше намера да ја уништи Србија , туку со помалку последици да го присилат пријателот на Латас (Милошевик) да се повлече од Косово. Бомбардирањата не беа под полна пареа, туку спорадични , и со неколку дневни прекини.
Наша задача беше Слободан Милошевиќ да се откаже од етничкото чистење, српските трупи да ја напуштат територијата на Косово, да се создадат услови за враќање на бегалците. Бевме во право - вели тој.