Внимание!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха :)
Што е бе параловци...
фуфки а?
:wink:
Порано или покасно...
вие идете топтан у.п.м.
Топтан.

Хахаха :)
Што е бе параловци...
фуфки а?
:wink:
Порано или покасно...
вие идете топтан у.п.м.
Топтан.

Фуфки??? пак некоја твоја логика која само ти си ја сфаќаш, ок ако така ти чини , а за одење ти оди РЕФУС кило по кило у.п.м. :lud:

Delboy, mozebi jas ne sum go "razbral" intervjuto ama nemozesh da kazesh deka ne go razbrale i vo Bihakjka-Strelec samo go prenesuva stavot na "trustot na mozoci" na SDS-to-Jasna Koteska e podrzuvach na Milchin, Ordanoski ....

Интервјуто го сватив многу едноставно, дека не и се допаѓа повторната поделба на народот и водењето на државата кон изолација.А додека ти одма и залепи етикета на предавник комуњар и човек без став само заради тоа што стрелец го постирал видеото на форумов.Па и ти самиот постираш делови од весници како тоа некогаш било и што се се правело во државава и не значи дека ти си дел или си бил дел од тие структури или ?

No da se vratam na prashanjeto: Jasna go menuva stavot, koga veli ne treba da gledame nazad- vo knigata se zalaga za LUSTRACIJA i za raschistuvanje so crnite petna od minatoto i tvorcite na tie petna -preku "OBAMIZACIJATA" i tolkuvanjeto da gledame napred toa "ubavo" go vitka vo sharenata laga ili dilema koja ni ja PRODAVA Vlade Milchin i ostanatite: "bukefalizacija" alijas "nepoznatoto i loshoto" koe ke ni napravi problemi-LUSTRACIJATA. Naspram "slovenizacijata" - za koja se znaeme i nema da ja chepkame nishto-minatoto.

Не гледам дека она со оваа изјава се откажала од лустрација,а и верувам дека никогаш и нема да се откаже после сето она што татко и а и нејзината фамилија го преживеала....и каде е врската помеѓу нејзината изјава за изолација,делба на народот и лустрацијата?
Сакаш да ми кажеш дека сите оние што во своите изјави на форумов Иванов го гледаат како Обама во Македонија дека се лажговци ?
Јас немам никаков проблем со тоа што она спомна букефали во интервјуто ,едноставно знам кој сум и никој неможе да ми го оспори тоа право да бидам она што сум ,ниту изјавата на Котеска,ниту Иванов,ниту СДСМ ,ниту друштвото на мртвите поети,ниту пак ВМРО ми требаат за да ми кажаат и освестуваат дека јас сум Македонец..

И од тоа постојат поголеми проценти... Во Куба, Северна Кореја, Иран, Либија... до скоро и во Србија!

Инаку во право си... Голем дел од граѓаните размислуваат како Латас и Томиќ... Инаку немаше Груевски да биде на власт!

поарно е да се размислува како латас и томиќ они се бар наши платеници,а не како овие кој се на платен список на гејелада.

а нг е на власт затоа што така одлучил народот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom