ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 40 18,9%
  • Не

Гласови: 141 66,5%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 31 14,6%

• Вкупно гласачи
    212
Не гласам повеќе на ниедни избори во државава, до тука било.
заш ? што очекуваше ти ?

заш ? што очекуваше ти ?
За мене оваа изјава е крај за мое учество во оваа парада од држава, друго е некој од племето да каже nuk sqhiptarvet cka makedonin, друго е од изјава на прилепскиов мајмун.
Нема што уште да додадам.

За мене оваа изјава е крај за мое учество во оваа парада од држава, друго е некој од племето да каже nuk sqhiptarvet cka makedonin, друго е од изјава на прилепскиов мајмун.
Нема што уште да додадам.
не кажа што очекуваше

Не гласам повеќе на ниедни избори во државава, до тука било.
Е па купи си вазељин и чекај.

некаде средината 90' после вмро-дпмне се создадоа повеќе политички партии со пред знак на вмро.Завршија како што завршија но која им беше солуцијата,видувањата и остварувањата на тие лидери од тоа време.Што се случи со тие лидери и што им беше целта?Некое видување и односно мислење за нив ако некој сака?

Ме интересира дали има некој што пријавил злоупотреба на службени возила за приватни цели?
Вообичаено и ова е една од глупавите бесмислени мерки на владата, бадијала фрлени пари за специјални регистрации, ама курнази, министерските возила нема да бидат со новите таблички, заради безбедност, нели.
И која будала ке пријави злоупотреба, од кај кур ја да знам што прави тоа возило и со каква намена се наоѓа поред некоја куќа, кафана или хотел...па после јас да го јадам стапот....а и нема да имаат казни, само демек опомена ке добиеле.
Офффф

Ме интересира дали има некој што пријавил злоупотреба на службени возила за приватни цели?
Вообичаено и ова е една од глупавите бесмислени мерки на владата, бадијала фрлени пари за специјални регистрации, ама курнази, министерските возила нема да бидат со новите таблички, заради безбедност, нели.
И која будала ке пријави злоупотреба, од кај кур ја да знам што прави тоа возило и со каква намена се наоѓа поред некоја куќа, кафана или хотел...па после јас да го јадам стапот....а и нема да имаат казни, само демек опомена ке добиеле.
Офффф
Епа денеска сите имаме мобилни телефони. Ако некој со такво возило ти дојде на врата и те убедува да гласаш за било која партија, а е со таква регистерска таблица, ќе го извадиш телефонот и ќе си напрајш едно видео и ќе си го пријавиш, ама ќе го објавиш и на ФБ, и така да го напрајш малце славен тој што се дрзнал да агитира со службено возило.

Епа денеска сите имаме мобилни телефони. Ако некој со такво возило ти дојде на врата и те убедува да гласаш за било која партија, а е со таква регистерска таблица, ќе го извадиш телефонот и ќе си напрајш едно видео и ќе си го пријавиш, ама ќе го објавиш и на ФБ, и така да го напрајш малце славен тој што се дрзнал да агитира со службено возило.
Тие партиски пајташи пешки идат од врата на врата, а и од кај ке видиш со што дошле.

Тешок инцидент ја потресе Виница, откако кандидат за советник од коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ заврши во кома по жестока тепачка што се случила пред еден ресторан во градот.

Осомничениот најпрво му задал удари со тупаници, по што двајцата почнале да се удираат со камења. Во еден момент, осомничениот со камен го удрил Скопко во задниот дел од главата, при што тој паднал во бесознание. Констатирана е скршеница на черепот, а повредениот е во кома и животно загрозен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom