VMD Фатил девојка :) ! Сеир

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе овој чита на форумов кој ремет континуирано му се приложува?

TpH_Bo_OkO напиша:
Абе овој чита на форумов кој ремет континуирано му се приложува?
Ма нееееее!
А што е најтрагично, е тоа што има 16 години. :tapp:

TonInter напиша:
Иначе, еве ја женската што VMD ќе ми ја мести! :vozbud:

Лелеее TonInter каква пичка ќе ти мести :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Пер немој да не си ја фатиш многу е ТОП!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Ме изнасмеавте вака сабајлечки не сте нормални:zver:

CuCeNcE напиша:
Лелеее TonInter каква пичка ќе ти мести :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Пер немој да не си ја фатиш многу е ТОП!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Ме изнасмеавте вака сабајлечки не сте нормални:zver:
Знам јас што да изберам. :smir:
Ај да видиме денеска дали ќе падне некој ремет со VMD. А и да не заборавам, во петок сме во "lvl" со мац и вмд.. кој сака, може да ни се придружи.
BTW, "lvl" значи Level, и тоа е дискотека некоја.. изгледа. :kesa:

girlll напиша:
Ajde sega ja sakam priracnik kako da si fatis decko za 2 godini? :D:D:D
Е такво нешо нема... Машките се како вц шоља или се зафатени или пострани :)

hahahahahaha...lele umrev smeejki ej...vie ne ste normalni
prvo tipkite site gi znam Tina (taa u fustanot ), Jovana i Iva (tie so ocilata) i Zorica (taa na poslednata slika u rozevoto) ...site se 8mo oddelenie ucat so sestra mi...VMD odnosno Vojdam isto taka uci so sestra mi i go znam i nego....lele vie ne ste normani ej hahahaha
sestra mi procita se vide se i otide denes u skolo pa moze zenskite ke go istepaat...prasajte go pokasno i poz go od mene :)))))))))))))))))

Лилааа од муабетов се навлажнив... Ај чао.

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
prvo tipkite site gi znam Tina (taa u fustanot ), Jovana i Iva (tie so ocilata) i Zorica (taa na poslednata slika u rozevoto) ...site se 8mo oddelenie ucat so sestra mi...VMD odnosno Vojdam isto taka uci so sestra mi i go znam i nego....lele vie ne ste normani ej hahahaha
sestra mi procita se vide se i otide denes u skolo pa moze zenskite ke go istepaat...prasajte go pokasno i poz go od mene :)))))))))))))))))
Shit. You've just blown our cover! :uvo:

~ThE_VaMpIrE~ напиша:

Па ако е во основно,како може да има 16 години?!?!?!?!Еееееее деца,деца:pos::pos::pos::pos:

Овој изгледа многу касно го пратиле во школо или паѓал година :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom