Toneh
is a turtle
Исправка:P.Overdrive напиша:И треба, зашто.. Тон има, а ти немаш![]()
Ќе имам, пошто, нели, ВМД ми ја мести. :helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исправка:P.Overdrive напиша:И треба, зашто.. Тон има, а ти немаш![]()
Ма нееееее!TpH_Bo_OkO напиша:Абе овој чита на форумов кој ремет континуирано му се приложува?
TonInter напиша:Иначе, еве ја женската што VMD ќе ми ја мести!![]()
Знам јас што да изберам. :smir:CuCeNcE напиша:Лелеее TonInter каква пичка ќе ти местиПер немој да не си ја фатиш многу е ТОП!!
Ме изнасмеавте вака сабајлечки не сте нормални![]()
Е такво нешо нема... Машките се како вц шоља или се зафатени или постраниgirlll напиша:Ajde sega ja sakam priracnik kako da si fatis decko za 2 godini?![]()
Shit. You've just blown our cover! :uvo:~ThE_VaMpIrE~ напиша:hahahahahaha...lele umrev smeejki ej...vie ne ste normalni
prvo tipkite site gi znam Tina (taa u fustanot ), Jovana i Iva (tie so ocilata) i Zorica (taa na poslednata slika u rozevoto) ...site se 8mo oddelenie ucat so sestra mi...VMD odnosno Vojdam isto taka uci so sestra mi i go znam i nego....lele vie ne ste normani ej hahahaha
sestra mi procita se vide se i otide denes u skolo pa moze zenskite ke go istepaat...prasajte go pokasno i poz go od mene))))))))))))))))
~ThE_VaMpIrE~ напиша:hahahahahaha...lele umrev smeejki ej...vie ne ste normalni
prvo tipkite site gi znam Tina (taa u fustanot ), Jovana i Iva (tie so ocilata) i Zorica (taa na poslednata slika u rozevoto) ...site se 8mo oddelenie ucat so sestra mi...VMD odnosno Vojdam isto taka uci so sestra mi i go znam i nego....lele vie ne ste normani ej hahahaha
sestra mi procita se vide se i otide denes u skolo pa moze zenskite ke go istepaat...prasajte go pokasno i poz go od mene))))))))))))))))
BusHav напиша:Па ако е во основно,како може да има 16 години?!?!?!?!Ее