Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Фајрон!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хитлер.Многу поголеми игранки се околу атентатот во Марсеј. Не се само Хитлер и Мусолини во игра во игра се и уште некои светски сили како што пишува В.Михалов во своите Спомени, само кои се во игра?
ВМРО и Черноземски се само извршителите на кои им се наместиле коцките на гео-политички план. Мене ме интересираат кој стои позади сето тоа и зошто?
Хахаха.... героите...Лол....:kesaТака загиват героите.
Вечна му слава на Величко(Владо)
Това лето имах удоволствието за посетја дома к'дето е роден и паметната му плоча в'в Велинград
Поклон
Ќе те молам да пронајдеш и да прочиташ една мала на страни,ама голема по мудростите собрани во неа книга,напишана во 20-тите години на минатиот век од Родолф Арчибалд Рајс.
Книгата носи наслов:
Чујте срби,чувајте се од самите себе.
Мислите од книгата, ден денеска, (после 90 год. од нејзиното издавање) важат ама буквално за секоја една балканска држава...
И затоа ни е вака добро како што ни е.
Сум читал извадоци, но ја немам книгата.
Не разбрав дали се сложуваш со изнесеното од мене?
Според она што го читам, излегува дека Александар Караѓорѓевиќ е најголемата штеточина пред се за Србија (ако ги остаиме сега сите останати наоколу).
Многу поголеми игранки се околу атентатот во Марсеј. Не се само Хитлер и Мусолини во игра во игра се и уште некои светски сили како што пишува В.Михалов во своите Спомени, само кои се во игра?
ВМРО и Черноземски се само извршителите на кои им се наместиле коцките на гео-политички план. Мене ме интересираат кој стои позади сето тоа и зошто?
Мене ме интересираат кој стои позади сето тоа и зошто?